Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

Αρχίζουν οι ανθρωποθυσίες;

Μαίνονται οι “συντροφικές” επιθέσεις παρασκηνίου προς την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πρωθυπουργός έγινε σήμερα κοινωνός διαμαρτυρίας κυβερνητικών στελεχών για τις δηλώσεις της υπουργού που δημοσιεύθηκαν στο “Βήμα” της Κυριακής και για όσα είπε σε πρωινή συνέντευξή της στο ΜΕΓΚΑ


. Το επιχείρημα ήταν ότι μίλησε απαξιωτικά για τους επικεφαλής των αγροτικών κινητοποιήσεων τορπιλίζοντας τον διάλογο πριν καν ξεκινήσει και χαρακτήρισε προβοκατόρικη ενέργεια τη συνάντηση αγροτών με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπορίσωφ, αδειάζοντας τη γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου που ήταν ότι ο Βούλγαρος πρωθυπουργός είχε συνεννοηθεί με τον Γιώργο Παπανδρέου.


Η ουσία είναι ότι, μπροστά στο αδιέξοδο, στοχοποιείται η Κατερίνα Μπατζελή από συναδέλφους της που θεωρούν ότι, αν κάποιος πληρώσει το μάρμαρο, θα υπάρξει και έξοδος από την κρίση.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει εκφράσει τις προθέσεις του “αλλά έδειχνε δυσαρεστημένος” όπως χαρακτηριστικά μας ειπώθηκε από έγκυρη πηγή. Το ενδιαφέρον είναι ότι κανείς δεν εισηγείται αυτή τη στιγμή δυναμική απάντηση, με όρους καταστολής, στις αγροτικές κινητοποιήσεις.


Δεν υπάρχουν, δηλαδή, δύο σχολές σκέψης για τη διαχείριση της κρίσης, αλλά γκρίνια γενικώς και αορίστως για χειρισμούς και προληπτικές κινήσεις που δεν έγιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και ειναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το mantoudi news δέν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στά σχόλια τους.