Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Πολυδύναμο Νέο Δημοτικό Σχολείο,



Με χαρά πληροφορηθήκαμε την γρήγορη εξέλιξη των εργασιών ολοκλήρωσης του Νέου Δημοτικού Σχολείου Μαντουδίου ύψους 1.600.000 €.  Κυρίως όμως μας χαροποιεί το ενδιαφέρον του Δημάρχου μας κ. Ανέστη Ψαρρού, ο οποίος προγραμμάτισε σύσκεψη με τον
ανάδοχο του έργου, παρουσία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου, προκειμένου να γίνουν βελτιωτικές παρεμβάσεις στο νέο Δημοτικό Σχολείο Μαντουδίου.
Με την ολοκλήρωση του κτηρίου, τον ερχόμενο Οκτώβριο, τα παιδιά μας θα φοιτούν πλέον σε ένα υπερσύγχρονο Δημοτικό Σχολείο με 14 διδακτικές αίθουσες που θα έχουν και δικτυακή σύνδεση, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και σκηνή θεάτρου, αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών, αίθουσα φυσικής και αίθουσα χημείας.
Η ολοκλήρωση του Νέου Δημοτικού Σχολείου Μαντουδίου είναι μια ακτίνα ελπίδας και αισιοδοξίας. Σε μια περίοδο περικοπών, υποβαθμίσεων και συγχωνεύσεων στο χώρο της  παιδείας, το Μαντούδι αποκτά ένα σύγχρονο και πολυδύναμο Νέο Δημοτικό Σχολείο ικανό να παράσχει πρωτοβάθμια εκπαίδευση υψηλής ποιότητας σε δεκάδες μαθητές.
Καλούμε την Αντιπεριφέρεια Ευβοίας (πρώην Νομαρχία) να επιταχύνει τις  εργασίες ώστε το Νέο Δημοτικό Σχολείο Μαντουδίου να μπορέσει να λειτουργήσει την ερχόμενη σχολική περίοδο 2011 – 2012.
Το Μαντούδι αξίζει και δικαιούται ένα ΣΥΓΧΡΟΝΟ και ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ νέο Δημοτικό Σχολείο.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.