Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΣΥΜΜΕΤΕΧOYME ΣΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»



Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ»

Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 στις 20:30 μ.μ., χιλιάδες πολίτες σε ολόκληρη την Ελλάδα θα σβήσουν τα φώτα τους για μια ώρα, αποδεικνύοντας ότι η Ώρα της Γης είναι ακόμη μια αφορμή για δράση και αφύπνιση.

Σε αυτή την παγκόσμια πρωτοβουλία ενάντια στην κλιματική αλλαγή, συμμετέχει και ο Δήμος μας καλώντας όλους τους δημότες μας να πράξουν το ίδιο. Για μια ώρα σβήνουμε τον πλεονάζοντα φωτισμό και διακόπτουμε τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών που δεν μας είναι απαραίτητες. Για μια ώρα σβήνουμε τον πλεονάζοντα φωτισμό μας με σκοπό να αλλάξουμε τις ενεργοβόρες καθημερινές μας συνήθειες για μια ζωή.

Ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας  συμμετέχει στην «ώρα της γης» σβήνοντας συμβολικά, από τις 8:30 έως τις 9:30, τον πλεονάζοντα διακοσμητικό φωτισμό σε δημοτικά κτίρια, μνημεία και πλατείες στέλνοντας ένα μήνυμα δράσης και συνειδητοποίησης. Σε αυτή την προσπάθεια καλούμαστε όλοι μας να συμμετάσχουμε. Να γίνουμε πρεσβευτές της περιβαλλοντικής δράσης και της ελπίδας. Να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι η προστασία του περιβάλλοντος και η σωτηρία του πλανήτη είναι στο χέρι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.