Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Οι στόχοι της Αναγέννησης Μαντουδίου!


 
Γράφει ο Γιάννης Φραγκογιαννάκης
Μετά την άνοδο ακολουθεί ενίσχυση για την Αναγέννηση Μαντουδίου καθώς οι στόχοι της ομάδας για την νέα περίοδο είναι υψηλή. Όπως είπε και ο πρόεδρος του Μαντουδίου η ομάδα του θα ενισχυθεί στις περισσότερες θέσεις καθώς ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος και ο στόχος να ανέβει κατηγορία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Δείτε αναλυτικότερα τι δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Σακλάρας:
- Πως σας φάνηκε ο αγώνας για το μπαράζ ανόδου επί της Αναγέννησης Αφρατίου;
Ήμασταν ανώτερη ομάδα, είχαμε κάνει σωστή προετοιμασία, και ο στόχος της ομάδας ήταν από την αρχή η άνοδος, και το πετύχαμε.
- Ποια είναι η γνώμη σας για τη Β’ κατηγορία της Εύβοιας;
Η Β’ κατηγορία της Εύβοιας αποτελείται από δεκαπέντε ομάδες. Όλοι οι αγώνες θα είναι ντέρμπι, τοπικά ντέρμπι, γειτονικά ντέρμπι. Πιστεύω θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και ελπίζουμε ο καλύτερος να κερδίζει, και ο καλύτερος ελπίζουμε να είμαστε εμείς, η Αναγέννηση Μαντουδίου.
- Πως σας φάνηκε η παρουσία της ομάδας σας την χρονιά που μας πέρασε;
Ήμασταν μία ομάδα προετοιμασμένοι, μία πολύ καλή ομάδα με στόχο την άνοδο, δεν είχαμε κανένα άλλο στόχο, μόνο την άνοδο.
- Ποιες οι δυνατότητες και ποιες οι αδυναμίες της ομάδας;
Οι δυνατότητες της ομάδας είναι να πάει εκεί που της ανήκει, σαν ιστορία, σαν χωριό. Να ανέβει εκεί που ανήκει, στην Α’ κατηγορία Εύβοιας. Οι αδυναμίες της ομάδας είναι ότι πρέπει να ενισχυθούμε με παίχτες, και όσο πιο πολύ μπορούμε να είναι παίχτες από το χωριό μας για να παίζουν για την φανέλα.
- Η ομάδα ανέβηκε κατηγορία που οφείλεται αυτό;
Οφείλεται ότι είχαμε πολύ καλούς παίχτες, είχαμε πολύ μεγάλη οργάνωση, και όλο το συμβούλιο προσπάθησε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.
- Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας την νέα χρονιά;
Για την νέα χρονιά πιστεύω ότι θα ενισχυθούμε, και στόχος μας είναι να ανεβούμε δύο συνεχόμενες κατηγορίες. Γιατί εκεί ανήκει αυτή η ομάδα.
- Η ομάδα θα διατηρήσει των περσινό κορμό;
Δεν θα διατηρήσει των περσινό κορμό. Θα μείνουν πολλοί παίχτες, έχουν αποχωρήσει βέβαια πολλοί, αλλά θα ενισχυθούμε με τουλάχιστον δέκα παίχτες.
- Οι μεταγραφές που επίκεινται, θα γίνουν με το σκεπτικό η ομάδα να μπορέσει να πάει παραπάνω ή θα πρόκειται απλά για συμπλήρωμα του ρόστερ;
Η ομάδα θα κάνει μεταγραφές οι οποίες θα την ανεβάσουν επίπεδο. Δεν έχουμε καν σκοπό για συμπλήρωμα του ρόστερ. Σκοπός είναι η άνοδος.
-Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί η Aναγέννηση Μαντουδίου;
Οι θέσεις που πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα είναι σχεδόν όλες οι γραμμές γιατί υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός.
- Βρίσκεστε σε επαφή με ποδοσφαιριστές;
Με πάρα πολλούς. Και το ευχάριστο είναι ότι δείχνουν ενδιαφέρον πολύ ποδοσφαιριστές να έρθουν να παίξουν στο Μαντούδι.
-Θα υπάρξει νέος προπονητής;
Θα υπάρξει.
-Από που εξαρτάται οικονομικά η ομάδα;
Η ομάδα έχει επίσημο χορηγό την ΤΕΡΝΑ η οποία μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ, και θα μας βοηθήσει και στο μέλλον. Και πιστεύουμε ότι κάνει πολύ καλό και στην νεολαία του χωριού μας που τα παιδιά ασχολούνται με τον αθλητισμό και δεν ασχολούνται με άλλα πράγματα. Η συμβολή της είναι μεγάλη, χωρίς αυτή ίσως να μην υπήρχε και η ομάδα. Και μας βοηθάει και ο κόσμος που θέλει να βλέπει ποδόσφαιρο στην περιοχή του.
Για επικοινωνία: gfragkogiannakis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και ειναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το mantoudi news δέν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στά σχόλια τους.