Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ένταση και έντονες αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς να παρθεί καμία απόφαση για τη ΒΙ.ΠΕ.

ΠΗΓΗ:Ελεύθερη Φωνή των Πολιτών
Ένταση και έντονες αντιπαραθέσεις προκλήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαντουδίου – Λίμνης που έγινε χθες το απόγευμα στο Μαντούδι, όταν ήρθε προς συζήτηση και πάλι το θέμα της δημιουργίας Βιομηχανικής Περιοχής στο Μαντούδι. Έντονοι ήταν οι φραστικοί διαξιφισμοί μεταξύ των Συμβούλων της Πλειοψηφίας και της Μειοψηφίας, αλλά και των πολιτών, που τάσσονται υπέρ ή κατά της επένδυσης.
Η Μειοψηφία σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησε. Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι πολύς ήταν και πάλι ο κόσμος που είχε μαζευτεί μέσα και έξω από την αίθουσα συνεδρίασης.

Το θέμα το είχε φέρει προς συζήτηση στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Γιάννης Περήφανο, ζητώντας να παρθεί απόφαση από το Δήμο, πριν να συνεδριάσει για δεύτερη φορά η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας. Τότε ο Δήμαρχος Ανέστης Ψαρρός και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τζαχρήστος, παρέπεμψαν το θέμα για την επόμενη τακτική συνεδρίαση. Το έφεραν έτσι προς συζήτηση στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, κατόπιν της συνεδρίασης της περιφέρειας και αφού ήδη η Επιτροπή είχε γνωμοδοτήσει θετικά στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που κατέθεσε ο Όμιλος της ΤΕΡΝΑ. 
Για ρεπορτάζ και σχετικά βιντεο πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και ειναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το mantoudi news δέν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στά σχόλια τους.