Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ανοιχτή ΕΠΩΝΥΜΗ επιστολή προς Kireas.org του Καντζούρα Ι.Κων/νουΚύριοι & κυρίες του συλλόγου κατηγορείτε εμένα και μια μεγάλη ομάδα ατόμων ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο υπήρξε εσκεμμένος εκφοβισμός και συστηματική παρεμπόδιση των ομιλητών να πάρουν το λόγο με σκοπό να μην ακουστούν οι απόψεις των. Να σας θυμίσω ότι με τους ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ μου(οι οποίοι είναι, ΄ΟΛΟΙ, δημότες στο διευρυμένο Δήμο) δεν λειτουργούμε, ούτε λειτουργήσαμε, ποτέ ως ομάδα ή συνωμοτικά ώστε να μην ακουστούν οι απόψεις πολιτών, αλλά όταν αυτές συνοδεύονται με ύβρεις και απειλές προς το πρόσωπο του εκάστοτε Δημάρχου, ή του προέδρου του Δ.Σ., οφείλουμε να προστατέψουμε την δημοκρατική διεξαγωγή του δημοτικού συμβουλίου.

Σε προηγούμενα Δ.Σ. δεν σεβαστήκατε τίποτα και όχι απλώς παρακωλύατε την ομαλή διεξαγωγή του αλλά επιπλέον χειροδικήσατε(ο πρόεδρός σας κ.Μπαλαμπάνης Γ.) κατά παρευρισκομένων πολιτών. Αυτή είναι η  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ που ΘΕΛΕΤΕ!!! 
Σύμφωνα με το άρθρο 69 του ν. 3852/2010 και το  άρθρο 5 του Πρότυπου Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου κανονισμού (απόφαση  16852/ 6 -4-2011) που προβλέπουν  ότι “Στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου οι παρευρισκόμενοι πολίτες πρέπει να είναι ευπρεπείς και ήσυχοι. Δεν επιτρέπεται να συνομιλούν, να σχολιάζουν, να επιδοκιμάζουν ή να αποδοκιμάζουν τις απόψεις των συμβούλων και γενικά να παρακωλύουν την ομαλή διεξαγωγή της συνεδρίασης. Ο Πρόεδρος μπορεί να αποβάλει από την αίθουσα καθέναν που διαταράσσει την τάξη ή παρακωλύει τη συνεδρίαση ή και να διατάξει την εκκένωση της αίθουσας από το ακροατήριο”, θα έπρεπε να έχουν αποβληθεί από την αίθουσα, και όχι μόνο, και πολλοί άλλοι. Και σας ρωτώ η δική σας ΟΜΑΔΑ ατόμων που λειτουργεί και  συνωμοτικά, ήταν ήσυχοι? δεν συνομιλούσαν? δεν σχολίαζαν? δεν επιδοκίμαζαν? δεν αποδοκίμαζαν? δεν παρακώλυαν το Δ.Σ.? κανείς τους όμως δεν αποβλήθηκε…!εν αντιθέσει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. απέβαλε από την αίθουσα ΜΟΝΟ την κα Μπαλαμπάνη Μαριάννα όταν θεωρήθηκε ότι παρακωλύει την ομαλή διεξαγωγή του, και όλο αυτό επειδή αντιπαρήρθε στις απόψεις κάποιου προκλητικού και ερειστικού κ.Καραγεώργου την στιγμή που κανείς από τους δύο δεν είχε το λόγο.
Στη Λαμία καταλάβατε την αίθουσα με τραμπουκισμούς και χλευασμούς επειδή το Περιφερειακό  συμβούλιο γνωμοδότησε υπέρ τις έγκρισης της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, που κατέθεσε ο όμιλος της ΤΕΡΝΑ για δημιουργία Βιομηχανικής Περιοχής στο Μαντούδι. …το ίδιο θέλατε να κάνετε KAI στο Μαντούδι…αυτές οι ενέργειες σας είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ??? ΑΥΤΟ είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΚΡΑΤΙΑ…!
Οφείλω να σας ενημερώσω ότι εκφράζω την προσωπική μου και ΜΟΝΟ άποψη ως ελεύθερος Έλληνας πολίτης, ο σύλλογος που λέτε κ.Μπαλαμπάνη ότι εκπροσωπείτε προεδρεύοντας τον
·         πότε συστήθηκε και πού(στην Ελλάδα)?
·         ποια μέλη τον απαρτίζουν?
·         έγιναν εκλογές και πού προκηρύχτηκαν?
·         πόσοι, ποιοι ψήφισαν και εάν ψήφισαν?(αναρτήστε τα ονόματα στο διαδίκτυο)  
·         υπήρχε δικαστικός αντιπρόσωπος?
·         υπήρχε εφορευτική επιτροπή?
·         πως εκλέχτηκε η διοίκηση?
·         έγινε ποτέ διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και που ανακοινώθηκαν?
·         επανεγγράφη ο σύλλογος στα μητρώα του πρωτοδικείου Χαλκίδας μετά την διάλυσή του?

Είναι παράνομη πράξη και διώκεται από το νόμο να χρησιμοποιείται σφραγίδα και επωνυμία
ενός μη εν ενεργεία συλλόγου. Μην σας καταλάβει η εισαγγελία…μετά να δούμε γλέντια…!!! Δράστε εκεί που σας παίρνει…ΕΔΩ είναι ΜΑΝΤΟΥΔΙ…ο τόπος θα πάει μπροστά είτε το θέλετε είτε όχι, με ένα παιδικό λεωφορείο(και αν είστε και τόσοι) που πάτε από δω και από κει και ενεργείτε  με ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ δεν μπορείτε να σταματήσετε την πλειοψηφία…!
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Καντζούρας Ι.Κων/νος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και ειναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το mantoudi news δέν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στά σχόλια τους.