Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

Σήμερα 15 Οκτωβρίου. Όλοι Μαζί! 6.00 μ.μ. στό Σύνταγμα

Ενάντια στην εξαθλίωση των λαών προς όφελος των λίγων
Σήμερα οι πολίτες από όλο τον κόσμο  αντιδρούν ενάντια στην εξαθλίωση που αφεντικά και πολιτικοί θέλουν να τους καταδικάσουν.
Μέσα από την διαφορετικότητα τους εκατομμύρια άνθρωποι θα πλημμυρίσουν δρόμους και πλατείες χιλιάδων πόλεων, αρνούμενοι να υποταχθούν στα σχέδια των πλούσιων και των πολιτικών τους εκπροσώπων, και μέσα από την άμεση επαφή και τον διάλογο θα αναζητήσουν τους νέους τρόπους δράσης και οργάνωσης της κοινωνίας, μακριά από την λογική του κέρδους και της επιβολής.
Οι απλοί άνθρωποι αυτού του κόσμου, οι άνθρωποι της σκληρής  εργασίας , οι άνθρωποι της καθημερινής επιβίωσης, νιώθουν και κατανοούν ότι το υπάρχον σύστημα που βασίζετε στο ψέμα και στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο δεν μπορεί να συνεχιστεί. Νιώθουν και κατανοούν ότι πια δεν μπορούν να παραδίδουν την ζωή τους  στις διαθέσεις κάποιων λίγων "εκλεγμένων", και αναζητούν τρόπους και λύσεις για την ουσιαστική απαλλαγή από τους δυνάστες .
Σήμερα  η άρνηση του παλιού και η επιθυμία για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης, αλληλεγγύης, συντονίζουν την δράση τους και καταλαμβάνουν τις πόλεις,  αναζητώντας την εκτροπή.
 Σήμερας 15 Οκτωβρίου οι λαοί σε όλο τον κόσμο βγαίνουμε στους δρόμους και στις πλατείες. Από την Αμερική ως την Ασία , από την Αφρική ως την Ευρώπη ξεσηκωνόμαστε για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας και να δείξουμε στους πολιτικούς και την παγκόσμια οικονομική ελίτ που υπηρετούν ότι εμείς οι λαοί θ’ αποφασίσουμε για το μέλλον μας.


Δεν αναγνωρίζουμε τις κυβερνήσεις γιατί λειτουργούν για το όφελος των λίγων, αγνοώντας το ανθρώπινο και περιβαλλοντικό κόστος που πληρώνουμε όλοι.
Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών.
Εκατομμύρια ανθρώπων συνεχίζουμε να γεμίζουμε τις πλατείες όλου του κόσμου καταγγέλλοντας το υπάρχον πολιτικό και πολιτειακό σύστημα, τη διαφθορά και την οικονομική εκμετάλλευση.
Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας συμμετέχοντας στις λαϊκές συνελεύσεις και δείχνουμε την αντίθεσή μας στα μέτρα λιτότητας που μας επιβάλλονται, στην ακύρωση των ονείρων μας και της αξιοπρέπειάς μας.
Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα τώρα, είναι ο εφιάλτης που περιμένει και τις υπόλοιπες χώρες στο μέλλον.
Η αλληλεγγύη των λαών είναι το όπλο μας.
15 Οκτωβρίου 6.00 μμ, συγκέντρωση και συναυλία στο Σύνταγμα.
16 Οκτωβρίου 8.00 μμ, συνέλευση των συνελεύσεων και δικτύωση των πλατειών
19 Οκτωβρίου, συμμετοχή στην πανελλαδική και πανεργατική απεργία
11.00 πμ συγκέντρωση στο Σύνταγμα
Τώρα μιλάμε εμείς.
Λαϊκή Συνέλευση Συντάγματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και ειναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το mantoudi news δέν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στά σχόλια τους.