Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η απάντηση του υφυπουργού κ. Σκορδά στην βουλή για την ΒΙΠΕ Βορείου Ευβοίας

Απο:kireas.org
Πράσινο φώς για την ΒΙΠΕ

Η απάντηση του υφυπουργού κ. Σκορδά στην βουλή για την ΒΙΠΕ Βορείου Ευβοίας

Πριν δυο χρόνια στις 21/6/2010, ο κ. Α. Σκορδάς είχε έρθει σαν εκπρόσωπος της ΤΕΡΝΑ στο δημοτικό κατάστημα  Μαντουδίου  όπου έκανε  μια  πολύωρη διαφημιστική παρουσίαση της ιδιωτικής ΒΙΠΕ Βορείου Ευβοίας . Τώρα, ο κ. Σκορδάς  σαν υφυπουργός Ανάπτυξης  και αρμόδιος για την αδειοδότηση της ΒΙΠΕ,  απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Β. Αποστόλου (βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ
στην Εύβοια)  πιστοποίει την χωροταξική νομιμότητα της ΒΙΠΕ και ουσιαστικά σηματοδοτεί  το πράσινο φώς για την τελική αδειοδότηση της.
Για την ιστορία, ο σύλλογος  kireas.org   έχει προ καιρού αποστείλει εξώδικο διαμαρτυρία στην Υπηρεσία Διεύθυνσης Χωροταξίας του ΥΠΕΚΑ καταγγέλλοντας διαστρέβλωση των χωροταξικών δεδομένων προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων και για  παράβαση καθήκοντος.

 Κατεπείγουσα συνάντηση την Τρίτη 6/11.

 Η κρισιμότητα  των νέων δεδομένων,  αναγκάζουν τον  kireas.org  να συγκαλέσει κατεπείγουσα συνάντηση των δυνάμεων που αντιτίθενται στην  δημιουργία ΒΙΠΕ Βορείου Ευβοίας για τον συντονισμό  και προγραμματισμό  περαιτέρω ενεργειών.
Η συνάντηση είναι ανοιχτή για  εκπροσώπους φορέων αλλά και συνειδητούς πολίτες και θα γίνει την Τρίτη 6/11/12 στις 5:00 το απόγευμα σε κλειστό χώρο του κέντρου Αλεξίου (στο δρόμο Προκοπίου - Μαντουδίου).  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Kireas.org  στο 2227022700 ή 6977184261

Kireas.org
Παρατίθενται οι απαντήσεις των υφυπουργών κ. Σκορδά και κ. Καλαφάτη στην Βουλή όπως και η ερώτηση του βουλευτή Ευβοίας κ. Β. Αποστόλου.

Βίντεο : 

Βίντεο όπου ο κ.  Α. Σκορδάς σαν εκπρόσωπος της  ΤΕΡΝΑ  διαφημίζει με ζήλο την δημιουργία ΒΙΠΕ Βορείου Ευβοίας στο Δημοτικό Κατάστημα Μαντουδίου στις 21/6/2010.
http://www.youtube.com/playlist?list=PLKWPPIbdbx7VXKEXaBy5yJ0A-X7S8JQGR
embedding code:
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/videoseries?list=PLKWPPIbdbx7VXKEXaBy5yJ0A-X7S8JQGR&amp;hl=en_US" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.