Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Αξίζουμε έναν Καλύτερο Δήμο σε μία καλύτερη Ελλάδα

Την ιδρυτική της συνέλευση πραγματοποίησε η κίνηση πολιτών για το Δήμο Μαντουδίου - Λιμνης – Αγίας Άννας την Κυριακή 8 Δεκέμβρη στο Πνευματικό Κέντρο Στροφυλιάς.
Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ και η ανταπόκριση ήταν πάνω από τις προσδοκίες των οργανωτών.
Με κεντρικό σύνθημα «Ξεκινάμε», από την πλευρά των οργανωτών, υπήρξαν εισηγήσεις με
θέματα που αφορούν το χαρακτήρα και την ανάγκη δημιουργίας της Κίνησης από τον Δημήτρη Καϊτσώτη, το θέμα τις ΒΙΠΕ, από τον Αντώνη Σκούρα, και τα ζητήματα της Δημοκρατίας από τον Δημήτρη Αλεξίου.
 Για τις προοπτικές και τις γενικές γραμμές του εγχειρήματος μίλησε ο Βασίλης Παζάρας, ο οποίος και προτάθηκε να ηγηθεί της Κίνησης.
Στη συνέχεια υπήρξαν τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους, όπου εκφράστηκε η ανάγκη για δημιουργία οργανωτικής Επιτροπής για καλύτερο συντονισμό, η  πραγματοποίηση συνελεύσεων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, η δημιουργία καταστατικού χάρτη,  η επαφή με φορείς και προσωπικότητες.  ενώ ξεκίνησε η εγγραφή μελών τις κίνησης όπου θα αποφασίζουν για όλα τα θέματα που προκύπτουν.
Έμφαση δόθηκε στην δημοκρατικότητα που θα πρέπει να έχει η Κίνηση και ο τρόπος διοίκησης του Δήμου, με συμμετοχή, με Τοπικά Δημοψηφίσματα και η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής. Παράλληλα επαναλήφθηκε ο αντιμνημονιακός και αντικαλλικρατικός  χαρακτήρας της κίνησης με σαφή οικολογικά, ριζοσπαστικά και νεανικά χαρακτηριστικά.  

Αξίζουμε έναν Καλύτερο Δήμο σε μία καλύτερη Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.