Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση- Καταγγελία της Λαικής Συσπείρωσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η δημοτική αρχή και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, σε μια προσπάθεια επίδειξης αυταρχισμού και πολιτικού καιροσκοπισμού, αρνούνται για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας να συζητήσουν ουσιαστικά και να ενημερώσουν τους κατοίκους του Δήμου μας και κυρίως τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Κηρίνθου, σχετικά με το σοβαρότατο πρόβλημα της υγιεινής και της ποιότητας του πόσιμου νερού στην Κήρινθο.

Ταμπουρωμένοι πίσω από τυπικότητες που τους παρέχει ο νόμος του «Καλλικράτη», συνεχίζουν στον κατήφορο, αγνοώντας την επιθυμία του συνόλου των Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας, για ουσιαστική λύση και εξασφάλιση καθαρού και υγιεινού νερού για τους κατοίκους της Κηρίνθου.

Για περισσότερους από δέκα μήνες τώρα, παίζουν με την υγεία και τις ζωές των συμπολιτών μας και των παιδιών τους.
Καταγγέλλουμε την αυταρχική συμπεριφορά του Δήμαρχου Ανέστη Ψαρρού και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κυριακής Στέφου, οι οποίοι σαν γνήσιοι «γκαιμπελίσκοι» (ο Γκαίμπελς υπήρξε στενός συνεργάτης του Χίτλερ και υπεύθυνος προπαγάνδας) απειλούν με μηνύσεις τους κατοίκους και προκαλούν αφού δεν εφαρμόζουν, όπως οφείλουν, τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για εξασφάλιση υγιεινού και καθαρού νερού, αλλά και κατάργηση των τελών ύδρευσης για όσο διάστημα το νερό είναι ακατάλληλο.
Δίνουν δημόσια δείγματα πολιτικής συμπεριφοράς, πέρα από τα όρια κάθε νομιμότητας, δεοντολογίας και «δημοκρατίας». Συμπεριφορά και πρακτική ενάντια στη λαϊκή απαίτηση και σε σύμπλευση με ό, τι επιτάσσει ο «Καλλικράτης», η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε.
Ιδιαίτερα μάλιστα, όταν πρόκειται για ζητήματα σχετικά με τη δημόσια υγιεινή και την ασφαλή διάθεση στους κατοίκους ενός κοινωνικού αγαθού όπως το νερό.
Η Λαϊκή Συσπείρωση, είναι υπέρ της αξιοποίησης και ασφαλούς διάθεσης του νερού σε όλους τους κατοίκους.
Καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής, να βγάλουν τα συμπεράσματά τους να καταδικάσουν αυτές τις πρακτικές και να οργανώσουν την πάλη τους, να πλαισιώσουν και να δυναμώσουν τη δράση της Λαϊκής Επιτροπής και των ταξικών σωματείων, ώστε όλοι μαζί να παλεύουμε και να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα, με κριτήριο τις ανάγκες και το συμφέρον των λαϊκών οικογενειών.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΣΤΑΘΗΣ ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ
 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και ειναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το mantoudi news δέν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στά σχόλια τους.