Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Γήπεδο Μαντουδίου:Ηλακλής Ψαχνών-Γλυφάδα 4-0

 "Ο Ηρακλής επιβλήθηκε εύκολα της Γλυφάδας με 4-0 κι έφτασε τους 37 βαθμούς
Μπορεί να μην αγωνίστηκε στη φυσική του έδρα αλλά στο γήπεδο του Μαντουδίου, ωστόσο ο
Ηρακλής Ψαχνών δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Γλυφάδα κι επικράτησε άνετα με 4-0 φτάνοντας τους 37 βαθμούς στη δεύτερη θέση του Νοτίου ομίλου, ενώ η ομάδα των Νοτίων προαστίων έμεινε στους 9.
Παρά τα τέσσερα γκολ που σημείωσαν οι γηπεδούχοι, το ματς ξεκίνησε με χαμένο πέναλτι για τους Ευβοιώτες. Συγκεκριμένα, μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κρητικός ανετράπη από τον Διαμαντή μέσα στην περιοχή, με τον δεύτερο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Την εκτέλεση της «εσχάτης των ποινών» ανέλαβε ο Πατσατζόγλου αλλά είδε τον Πασάι να αποκρούει διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.
Όμως το γκολ δεν άργησε να έρθει καθώς στο 16’ ο Στάγιτς βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων για το 1-0. Μάλιστα, οι Ευβοιώτες πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δυο τερμάτων καθώς στο 27ο λεπτό ο Νικολόπουλος με κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Πασάι.
Η υπεροχή των γηπεδούχων επιβεβαιώθηκε και στην επανάληψη με δυο γρήγορα γκολ, καθώς στο 47’ ήταν η σειρά του Κρητικού να προσθέσει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, ενώ 7 λεπτά αργότερα ο Μπουμάλ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου (33' Ντελέκος), Γκεμίσης, Στάγιτς (48' Ντινιωτάκης), Τσιμότζι, Μπουμάλ (63' Οχάντζα), Κρητικός.
Γλυφάδα (Κυριάκος Μίχας): Διαμαντής, Χριστόπουλος, Δημάκος, Διαμαντόπουλος (48' Στασινόπουλος), Ζώνας, Μουστάκης, Μάλκα, Δωροβίνης, Παιδάκης (8’ Πασάι), Ταμπάκης (75' Διγαλάκης), Ραχίμ"  
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.