Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο ιστότοπος της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης


 
Αγαπητοί φίλες και φίλοι συνδημότες του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, Σας καλωσορίζουμε από καρδιάς στην ιστοσελίδα μας endiki.gr. Εδώ θα μπορείτε να ενημερώνεστε για  το σκοπό δημιουργίας του Συνδυασμού μας, τις βασικές αρχές, τη δράση μας, το πρόγραμμά μας και τις θέσεις μας πάνω σε βασικά θέματα που
απασχολούν τον Δήμο. Επιθυμούμε φιλική και αμφίδρομη επικοινωνία μαζί σας και ιδιαίτερα με όλους τους ξενιτεμένους συνδημότες και φίλους μας απανταχού της γης. Επίσης, σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε στη συνοχή, την ενότητα και την αλληλεγγύη στο Δήμο μας.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, Δεν μπορούμε να μένουμε άλλο αδιάφοροι στα προβλήματα του τόπου μας. Απ’ όλους εμάς τους απλούς πολίτες εξαρτάται οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές να αποτελέσουν ένα νέο ξεκίνημα για την ανανέωση και την αλλαγή που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας. ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ μακριά από κομματικές σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα, με σεβασμό και ζεστασιά στις ανθρώπινες σχέσεις θα υπηρετήσουμε την κοινωνία μας και τους συνδημότες μας. Η δύναμή μας είναι η ψήφος σας, στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ






Ενωτική Δημοτική Κίνηση
 
τηλ. 6978005584, 6978005582
  email: info@endiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.