Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Η Διοργάνωση Μαραθώνιας Κολύμβησης «ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2014»

ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2014: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΑ ΣΚΑΦΗ
Η Διοργάνωση Μαραθώνιας Κολύμβησης «ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2014» βρίσκεται προ των πυλών.
Από το 2011, που πραγματοποιήθηκε  ο 1ος  Διάπλους  Βορείου Ευβοϊκού Κόλπου, κατορθώθηκε ο συγκεκριμένος Αγώνας των 14.500 μέτρων, να αναδειχθεί στην καλύτερη εκδήλωση  κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης στη χώρας μας και από τις πιο ενδιαφέρουσες παγκοσμίως.  Ήδη, μέχρι σήμερα, η συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών είναι πρωτοφανής και από αυτό το καλοκαίρι αποκτά και διεθνές χαρακτήρα.   38  Έλληνες /ίδες και 3 Ξένοι, η αφρόκρεμα του αθλήματος, έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Ο άνευ προηγουμένου αριθμός συμμετοχών δημιουργεί μεγάλες οργανωτικές ανάγκες στην Οργανώτρια Αρχή και κυρίως στην εξεύρεση των συνοδών σκαφών. Ο Όμιλος Ερασιτεχνών Αλιέων Λίμνης «Ο Ποσειδών» απευθύνεται στην ευσυνειδησία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης  των κατοίκων της περιοχής αλλά και ολοκλήρου της Βόρειας Εύβοιας. Καλεί, όσους διαθέτουν σκάφος αναψυχής, τους ερασιτέχνες αλιείς και τους επαγγελματίες αλιείς, να βοηθήσουν στην διεξαγωγή του Αγώνα αναλαμβάνοντας τον ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο του συνοδευτικού σκάφους. Ορίζει ως ημερομηνία συνάντησης των ενδιαφερομένων την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, στις 11:00, στο Κινηματοθέατρο της Λίμνης.  
Τα ψέματα τελείωσαν. Αγαπάμε αυτόν τον τόπο και την Ιστορία του ή όχι; Σε εμάς εναπόκειται να αποδείξουμε, αν αυτά που λέμε τα εννοούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και ειναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το mantoudi news δέν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στά σχόλια τους.