Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης





Η Λαϊκή Συσπείρωση ευχαριστεί όλους όσους συμπορεύτηκαν μαζί της, ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στήριξε το ΚΚΕ στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.



Όλους αυτούς που αγνόησαν εκβιασμούς, πιέσεις, ψεύτικα διλήμματα και συμμετείχαν στα αγωνιστικά ψηφοδέλτια, αλλά και εκείνους και εκείνες που ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», εκτιμώντας τον ρόλο και τη συμβολή μας, διατηρώντας παράλληλα τις ιδιαίτερες δικές τους απόψεις.

Θεωρούμε θετικό και ελπιδοφόρο μήνυμα το εκλογικό αποτέλεσμα που κατέγραψαν τα ψηφοδέλτια της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ».

Η ανοδική πορεία μέσα σε δύσκολες συνθήκες και η συσπείρωση που επιτεύχθηκε, μας δίνει δύναμη να παρέμβουμε αποφασιστικά στο Δήμο και την Περιφέρεια και να συγκρουστούμε με κάθε αντιλαϊκό μέτρο, να αναπτύξουμε τη δράση μας μαζί με τους εργαζόμενους για κάθε πρόβλημα.

Οι πολίτες του Δήμου θα έχουν δίπλα τους δοκιμασμένους συμμάχους.



Καλούμε όλες και όλους,

Να μην υποκύψουν σε διλήμματα του μικρότερου κακού και στο β’ γύρο να ψηφίσουν λευκό ή άκυρο για το Δήμο και την Περιφέρεια και να στείλουν μήνυμα καταδίκης των κομμάτων και των συνδυασμών, όπως κι αν ονομάζονται.

Γιατί η θητεία των δυνάμεων αυτών και των στελεχών τους στα όργανα του δήμου και της περιφέρειας έως τώρα, δε δίνει καμιά εγγύηση απειθαρχίας και αντίστασης στις αντιλαϊκές επιλογές του «Καλλικράτη» και της Ε. Ε.

Γιατί η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη κρυστάλλινη, που δεν θα παρερμηνευτεί, δεν θα μεταμορφωθεί σε κάτι άλλο.

Γιατί όταν ψηφίζεις Λαϊκή Συσπείρωση και ΚΚΕ, μένει Λαϊκή Συσπείρωση και ΚΚΕ.

Δεν γίνεται ψήφος εμπιστοσύνης σε καμιά αντιλαϊκή Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή, που κινείται εντός του συστήματος.

Δεν γίνεται ψήφος σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ, που μας έφεραν ως εδώ.



Κάθε ψήφο που πήραμε από τους εργάτες, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες, τη νεολαία, θα την αξιοποιήσουμε για να δυναμώσουμε την πραγματική αντιπολίτευση μέσα στο Δημοτικό και το Περιφερειακό Συμβούλιο, βάζοντας εμπόδια σε κάθε αντιλαϊκή απόφαση, που θα επιχειρούν να περάσουν.

Απευθυνόμαστε και σε όσους έκαναν αποχή και τους καλούμε να το ξανασκεφτούν. Την ερχόμενη Κυριακή συμμετέχοντας στις εκλογές έχουν τη δυνατότητα, με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, να στείλουν μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων, της ΕΕ, των αυταπατών και των ψεύτικων ελπίδων των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.



Καλούμε όλες και όλους,

Με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πείσμα να ριχτούν στη μάχη αυτή τη βδομάδα, για την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ την Κυριακή στις Ευρωεκλογές, που μπορεί να αποτελέσει αποφασιστικό παράγοντα για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση στην ευρωβουλή, στο εργατικό λαϊκό κίνημα για θετικές διεργασίες που θα μας πάνε μπροστά.



21 Μάη 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.