Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση του Βασίλη Παζάρα
Συμπολίτες,
Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου, όλους εσάς τους συνδημότες μας που ψηφίσατε τον συνδυασμό μας και μοιραστήκαμε μαζί μας το όνειρο της μεγάλης ανατροπής στην περιοχή μας
Μαζί σας ευχαριστώ, ιδιαίτερα, τους συνυποψήφιους και συναγωνιστές του ψηφοδελτίου μας, που άντεξαν, αψήφησαν δυσκολίες, εκβιασμούς και απειλές, στάθηκαν όρθιοι και δώσαμε μαζί, τον αγώνα της αξιοπρέπειας και της ελπίδας. 
Ευχαριστώ, επίσης και όλους εσάς, που μας ακούσατε, συζητήσατε μαζί μας, αλλά δεν καταφέραμε να σας πείσουμε και να  συναντηθούμε στην κάλπη.


Δώσαμε τον αγώνα για τη μεγάλη ανατροπή. Για να αλλάξουμε καθεστωτικές αντιλήψεις και να φέρουμε το καινούργιο στη Διοίκηση του Δήμου και στον τόπο μας. Το αποτέλεσμα της κάλπης μπορεί να μην μας δικαίωσε, έστειλε όμως το μήνυμα της αλλαγής των τοπικών συσχετισμών. Μπήκε ο σπόρος για τη συγκρότηση μιας νέας πλατιάς κοινωνικής πλειοψηφίας, που γυρνά την πλάτη σε αυτούς που οδήγησαν την περιοχής μας στην κοινωνική, οικονομική και δημοτική χρεωκοπία.

Σε ότι αφορά τις επαναληπτικές εκλογές, θεωρούμε τους ψηφοφόρους μας πολίτες με κρίση και συνείδηση, ανθρώπους με ελεύθερη σκέψη, ικανούς να πράξουν από μόνοι τους, αυτό που οι ίδιοι θεωρούν σωστό.

Συμπολίτες,
Ένας μακρύς και δύσκολος αγώνας ξεκινά. Με τους εκλεγμένους συμβούλους μας, τον Συνδυασμό μας και τη Δημοτική μας Κίνηση θα είμαστε στην πρώτη γραμμή, στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό στην Κοινωνία, μπροστά και δίπλα σας, στο κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα.

Καλή δύναμη και καλό κουράγιο στους δύσκολους αγώνες που έρχονται.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΖΑΡΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος, 
επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «Με λογισμό και μ’ όνειρο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και ειναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το mantoudi news δέν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στά σχόλια τους.