Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Για τη σύσταση Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (Α.Μ.Κ.Ε.) με την επωνυμία «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».




Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Γ. Κελαϊδίτη, πραγματοποιήθηκε χθες 6 Νοεμβρίου 2014 στο Επιμελητήριο Εύβοιας, ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση για τη σύσταση Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (Α.Μ.Κ.Ε.) με την επωνυμία «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Στην σύσκεψη είχαν προσκληθεί και παρέστησαν εκπρόσωποί των Δήμων της Π.Ε. Εύβοιας και του Επιμελητηρίου Εύβοιας.
Επίσης στην σύσκεψη παρέστησαν και εξέφρασαν εποικοδομητικές προτάσεις Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπροσωπώντας τις παρατάξεις της μείζονος και  ελάσσονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  πρόκειται για μια νέα εταιρεία, η οποία φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως εργαλείο ανάπτυξης και υποστήριξης του σημαντικού για την Περιφέρεια, αγροδιατροφικού τομέα. Κυρίαρχος σκοπός της θα είναι η ανάδειξη, προβολή και προώθηση των προϊόντων που έχουν ενταχθεί στο «Καλάθι» της Περιφέρειας, ώστε να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και το αγροτικό εισόδημα.

Στην ενημερωτική εκδήλωση αναλύθηκαν λεπτομερώς, ο ρόλος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, η διαδικασία σύστασής της και οι ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν από τους Δήμους και το Επιμελητήριο που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως ιδρυτικά της μέλη.
Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ενημερωτικές συναντήσεις με τους Δήμους  και τα Επιμελητήρια των άλλων Περιφερειακών Ενοτήτων και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν συναντήσεις με φορείς των αγροτών, του ιδιωτικού τομέα παραγωγής και μεταποίησης καθώς και φορείς ξενοδόχων, εστίασης, καταναλωτών  κατά Περιφερειακή Ενότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.