Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Ξεχωρίζει το δέκατο θέμα για απόφαση χορήγησης παράτασης προθεσμίας του έργου:
Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας(πλατεία Ηρώου)και των γύρω κοινοχρήστων χώρων (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου,αδιαμόρφωτος χώρος δυτικά της κεντρικής πλατείας)-Διαμόρφωση χώρων στάθμευσης κοντά στην κεντρική πλατεία –Πεζοδρομήσεις τμημάτων οδών (Αγίου Κων/νου & Ελένης και 9ης Μαΐου)-Αναδιαμόρφωση του εμπορικού δρόμου (οδός Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου)
Η Ανακοίνωση:
Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στην δημοτική κοινότητα Λίμνης, την Τετάρτη 28η Ιανουαρίου 2015,ώρα 18.00 σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέμα:

1. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου
2. Ορισμός εκπροσώπου για την συγκρότηση επιτροπής για θέματα που αφορούν την εκμίσθωση Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής σε χώρους αρμοδιότητας του Δήμου.
3. Ορισμός εκπροσώπου για συγκρότηση επιτροπής για το χαρακτηρισμό των λουτρικών εγκαταστάσεων τοπικής αρμοδιότητας και δικαιοδοσίας ως πολυσυχνάστων.
4. Ορισμός εκπροσώπου για θέματα ανέλκυσης-απομάκρυνσης και εξουδετέρωσης ναυαγίων και πλοίων.
5. Η αρίθμ.193/2014 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Πάγια Προκαταβολή για Προέδρους Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων έτους 2011»
6. Η αρίθμ. 7/2014 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής περί έγκρισης μνημονίου ενεργειών για την αντιμετώπιση κινδύνων από εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.
7. Η αρίθμ. 6/2014 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής περί έγκρισης μνημονίου ενεργειών για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό περιόδου 2014-2015.
8. Η αρίθμ. 8/2014 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα «Πρόταση περί καθορισμού θαλασσίων περιοχών για το λούσιμο των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς».
9. Αίτηση διαγραφής νηπίου από τον Παιδικό Σταθμό Μαντουδίου.
10. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου:Ανάπλαση της κεντρικής πλατείας(πλατεία Ηρώου)και των γύρω κοινοχρήστων χώρων (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου,αδιαμόρφωτος χώρος δυτικά της κεντρικής πλατείας)-Διαμόρφωση χώρων στάθμευσης κοντά στην κεντρική πλατεία –Πεζοδρομήσεις τμημάτων οδών (Αγίου Κων/νου & Ελένης και 9ης Μαΐου)-Αναδιαμόρφωση του εμπορικού δρόμου (οδός Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου)
11. Παράταση σύμβασης καυσίμων με κ. Καψάλα Χαράλαμπο.
Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Kουκουρίκος Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.