Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016...OI ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ

Ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας και το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας, στο οποίο θα υλοποιηθούν 25 ή 50 ώρα εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι οι κάτοικοι άνω το 18ετών Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης. Η κατάταξη σε τμήματα μάθησης γίνεται ανάλογα με τις αιτήσεις των υποψηφίων και τηρείται σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα έντυπα των αιτήσεων θα διανέμεται από τα Κ.Ε.Π. και τα κατά τόπους Δημοτικά και Κοινοτικά καταστήματα. Οι υπάλληλοι του ΚΕΠ δεν είναι υπεύθυνοι για την ενημέρωση αναφορικά με τη συμπλήρωση της αίτησης και τα προγράμματα, που θα υλοποιηθούν.

Οι υποψήφιοι μπορούν ζητήσουν πληροφορίες ή/και να υποβάλλουν την αίτησή τους, στα γραφεία του Κέντρου Δία Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ) του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας (Δημαρχείο Μαντουδίου τηλ 2227350212 Υπ.Εκπαίδευσης κ.Χαλιούλια Ελένη).

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής, με την επισύναψη της σχετικής αίτησης και αντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας ή αντιγράφου διαβατηρίου (σκαναρισμένου) στο e-mail: kdvm911@gmail.com

Τέλος μπορείτε να μας βρείτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση του δικτυακού τόπου του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας www.malian.gov.gr και το έντυπο αίτησης στον σύνδεσμο Δια Βίου Μάθηση στους Δήμους.

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων 23/10/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.