Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Απάντηση Μάρκου στον Καλυβιώτη



     ΔΗΛΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Στην από 25 .11 .2015 ανακοίνωση του Δημάρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας


Με την από 25 .11. 2015 ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Δ.Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας (www.malian.gov.gr) o νυν Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας επιδίδεται για ακόμη μια φορά σε μια επιχείρηση κατασυκοφάντησης και λασπολογίας σε βάρος μου , στρεβλώνοντας τεχνηέντως την πραγματικότητα και υπαινισσόμενος πράξεις κακοδιαχείρησης εκ μέρους μου των χρημάτων του τέως Δήμου Ελυμνίων .


Συγκεκριμένα , ο νυν Δήμαρχος εμφανίζει αναλήψεις χρημάτων από Λογαριασμό του Δήμου Ελυμνίων, του οποίου καθολικός διάδοχος είναι ο Δημος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας, παραλείποντας , εν γνώσει του, να κάνει μνεία των αντίστοιχων παραστατικών που έχει στην διάθεση του και από τα οποία προκύπτει ο σκοπός για τον οποία τα χρήματα αυτά έχουν διατεθεί και σε ποιούς . Κατ΄αυτόν τον τρόπο , ενεργώντας δολίως , με διαβάλλει στην τοπική κοινωνία του Δήμου, και όχι μόνο, ως υπεύθυνο κακοδιαχείρησης .


Στην προσπάθειά του να αντιπαρέλθει την προσωπική του πολιτική ανεπάρκεια ως Δημάρχου , εξαιτίας της οποίας ο Δ. Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Αννας έχει περιέλθει σε πλήρες αδιέξοδο, σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, μέσω της δικής μου κατασυκοφάντησης επέλεξε τον πλέον ολισθηρό κατήφορο .


Η λάσπη και οι συκοφαντίες δεν με αγγίζουν, καθώς σε όλη την επαγγελματική , κοινωνική αλλά και δημόσια διαδρομή μου , ενεργούσα και ενεργώ πάντοτε με γνώμονα την νομιμότητα και την συνείδησή μου .


Τον καλώ να αναρτήσει , στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας , όλα τα σχετικά παραστατικά που φυλάσσονται στον Δήμο από τα οποία προκύπτει και αποδεικνύεται ο σκοπός για τον οποίο τα χρήματα που εκταμιεύθηκαν από τον επίμαχο τραπεζικό λογαριασμό . Τον καλώ επίσης , εφόσον θεωρεί ότι υφίσταται θέμα κακοδιαχείρησης χρημάτων του Δήμου , κατά την διάρκεια της δικής μου θητείας , να απευθυνθεί ΑΜΕΣΑ στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά .


Στο μέτρο που δεν πράξει τα παραπάνω θα πρόκειται για κοινό λασπολόγο και υβριστή κατά του οποίου , προς διαφύλαξη της προσωπικής και επαγγελματικής μου υπόληψης , θα αναγκαστώ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ να προσφύγω στην Δικαιοσύνη .

Λίμνη 25 .11 . 2015

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΜΑΡΚΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
τ. Δήμαρχος Ελυμνίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.