Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Aνακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας για την διακοπή και τα επεισόδια που σημειώθηκαν χτες στο Μαντούδι..



16-02-2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Λίμνης – Μαντουδίου είχε προγραμματίσει γενική συνέλευση των μελών της στο Δημαρχείο Μαντουδίου. Στη συνέλευση συμμετείχαν ο Βουλευτής Ακριώτης Γιώργος και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης στελέχη του ΚΚΕ, ένας από αυτούς υποψήφιος βουλευτής και μερικοί αγρότες εισέβαλαν στο χώρο πραγματοποίησης της συνέλευσης οι οποίοι με τραμπούκικες ενέργειες, ύβρεις και προπηλακισμούς  εμπόδισαν τη διεξαγωγή της.

Στη συνέλευση θα συζητούνταν προβλήματα των αγροτών, ασφαλιστικό – φορολογικό και τοπικά προβλήματα της περιοχής Μαντουδίου, όπως η επαναλειτουργία του ΙΚΑ Μαντουδίου, το κέντρο υγείας κ.α.

Παρότι κλήθηκαν να συμμετέχουν στο διάλογο της οργάνωσης εκείνοι αρνήθηκαν. Ζητούσαν επίμονα τη διακοπή της συνέλευσης και τη μη ενημέρωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες στρέφονται ενάντια στη δημοκρατία, καταδικάζονται από το λαό της περιοχής και της Εύβοιας, θυμίζουν μαύρες μέρες της ιστορίας του τόπου μας και κάνουν ζημιά στο αγροτικό κίνημα.

 

Γραφείο Τύπου

Νομαρχιακή επιτροπή Εύβοιας.

1 σχόλιο:

  1. "Στη συνέλευση θα συζητούνταν προβλήματα των αγροτών, ασφαλιστικό – φορολογικό". Πόσο μου θυμίζει το στοίχο που λέγαμε στις μαθητικές κινητοποιήσεις: "Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα"...Αποφασίσανε για τους αγρότες την καταδίκη τους και περιμένανε να τους υποδεχτούν με λουλούδια και κορδέλες... Υπάρχουν αυτοί που σαν τους σημαδεύεις με το πιστόλι λυγίζουν στις προθέσεις σου και παραδίνονται, αλλά και οι άλλοι, οι Αλύγιστοι της ταξικής πάλης που σου χυμάνε και όποιος φάει τον άλλον. Άλλωστε στη μέση ενός πολέμου βρισκόμαστε. Κερδισμένο στις ως τώρα μάχες είναι το Κεφάλαιο αφού έχει βρει πολλούς "αριστερούς" και δεξιούς (αυτοί ήταν σίγουροι) καλοθελητές. Τον πόλεμο όμως αυτόν, τον κρίνει η στάση του Λαού που ως τώρα ελάχιστα έχει αντιδράσει στην επίθεση που δέχεται. Και αλίμονο γι' αυτούς αν το κάνει ΑΛΙΜΟΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.