Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Σε ΒΙΑΝΕΞ και ΠΑΦΑΡΜ το 50% της Superfoods (Astra Medical Hellas Superfoods) του Γιάννη Λιακόπουλου

Ο εμπνευστής του brand Superfoods (Astra Medical Hellas Superfoods) Ιωάννης Λιακόπουλος απο το Πήλι Ευβοίας με το Δημήτρη Γιανακόπουλο
Με την εμπειρία και την κληρονομία των θεμελιωτών του φαρμακευτικού κλάδου στη χώρα μας οι κκ Δημήτρης Γιαννακόπουλος της ΒΙΑΝΕΞ και Κωνσταντίνος Παπάζογλου της ΠΑΦΑΡΜ, προχώρησαν στην εξαγορά με ποσοστά 50% αντίστοιχα, του brand της Superfoods (Astra Medical Hellas Superfoods) της πλέον δυναμικής εταιρίας στον κλάδο φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της εξαγοράς που πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη του Ζαππείου παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού επιχειρηματικού κόσμου, ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά ότι “η πολυετής και εξειδικευμένη εμπειρία στο χώρο του φαρμάκου που κουβαλούν η οικογένεια Γιαννακόπουλου και η οικογένεια Παπάζογλου, αποτελούν τις βάσεις για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το νέο εγχείρημα”.

 Ο κ. Γιαννακόπουλος σχετικά με την απόφαση να γίνει τώρα αυτή η νέα επένδυση είπε ότι “η εξαγορά της Superfoods έρχεται σε μια συγκυρία, που βρίσκει πληγωμένο τον κλάδο του φαρμάκου στην Ελλάδα. Οι κυβερνώντες και σήμερα αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια, με αφορμή την οικονομική κρίση, έχουν εφαρμόσει και συνεχίζουν να εφαρμόζουν πολιτικές που στο στόχαστρο τους βάζουν μονομερώς το φάρμακο, για την περιστολή δαπανών.
Παρόλα αυτά, εμείς επιμένουμε να επενδύουμε στη χώρα, κοιτώντας και παρεμφερή με το φάρμακο αντικείμενα. Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια πολύ μεγάλη επένδυση στο χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και των παραφαρμακευτικών προϊόντων. Ελπίζουμε, οι κυβερνώντες να μη μας επιφυλάξουν και εδώ δυσάρεστες εκπλήξεις.”
05 PHOTOO κ. Παύλος Γιαννακόπουλος με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Πηγή: V.Stolis
Από την πλευρά του ο κ. Παπάζογλου είπε ότι το καινούργιο ταξίδι που ξεκινούν από κοινού οι δύο όμιλοι έχει ως στόχο να ενισχύσει την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία των καταναλωτών μέσα από τις φυσικές πρώτες ύλες και την ολοκληρωμένη σειρά των προϊόντων Superfoods. “Έχουμε την ισχυρή πεποίθηση ότι η αποστολή μας θα μας καταστήσει τη νούμερο ένα επιλογή του τελικού καταναλωτή τόσο στην ελληνική αγορά, και γιατί όχι και του εξωτερικού.”

Δίνοντας το στίγμα της της Superfoods o Διευθύνων σύμβουλος της Astra Medical Hellas Superfoods και  έκανε λόγο για μια δυναμική εταιρία που κατάφερε μέσα στα επτά χρόνια της λειτουργίας της να ξεπεράσει σε τζίρους, εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο για περισσότερα από 25 χρόνια.
06 PHOTOΑπό δεξιά προς τα αριστερά: Οι κ.κ. Δημήτρης και Παύλος Γιαννακόπουλος, η κ. Δέσποινα Γιαννακοπούλου και ο κ. Γιώργος Παπάζογλου. Πηγή: V.Stolis
Τόνισε τέλος, ότι υπό την καθοδήγηση των κκ. Γιανακόπουλου και Παπάζογλου η Superfoods θα έχει σίγουρα ένα λαμπρό μέλλον.
Στα επτά χρόνια που δραστηριοποιείται η Superfoods στην Ελλάδα έχει φτάσει να εμπορεύεται μέχρι στιγμής 63 προϊόντα (κωδικούς) τα οποία παρασκευάζονται σε τρεις χώρες. Στόχος είναι τα προϊόντα της εταιρίας να παρασκευάζονται πλέον στην Ελλάδα με την τεχνογνωσία της ΒΙΑΝΕΞ και της ΠΑΦΑΡΜ.
H Superfoods είχε πέρυσι τζίρο τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και στο παρελθόν είχε φτάσει να έχει μέχρι και έξι εκατομμύρια ευρώ.
23 PHOTOοι “πατριάρχες” των ομίλων ΒΙΑΝΕΞ και ΠΑΦΑΡΜ κ.κ. Παύλος Γιαννακόπουλος και Γιώργος Παπάζογλου. Πηγή: V.Stolis
Σύμφωνα με τις προβλέψεις και το στρατηγικό σχέδιο, η απόσβεση της επένδυσης υπολογίζεται να γίνει σε χρονικό διάστημα τριών ετών. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο της εξαγοράς, στο οποία αναφέρθηκαν και οι δύο επιχειρηματίες, είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας της super foods σήμερα και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με βάση ένα διετές πλάνο.
14 PHOTOΟ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Πηγή: V.Stolis
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι “πατριάρχες” των ομίλων ΒΙΑΝΕΞ και ΠΑΦΑΡΜ κκ. Παύλος Γιαννακόπουλος και Γιώργος Παπάζογλου, που όπως είπαν συνδέονται με πολυετή φιλιά και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και ειναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το mantoudi news δέν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στά σχόλια τους.