Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Καλοκαιρινό σεμινάριο στην Κήρινθο ( Βίλα Αβέρωφ )

villa-averoff
Από την Τρίτη  5 Ιουλίου (μεσημεριανή άφιξη) έως και Κυριακή 10 Ιουλίου (απογευματινή αναχώρηση), στην Βόρεια Εύβοια στην Βίλα Αβέρωφ στο χωριό Κήρινθος που απέχει 4χλμ από την παραλία της Κρύας Βρύσης, θα διεξαχθεί ένα εξαήμερο σεμινάριο πάνω στην τέχνη του Ται Τσι Τσουάν και Τσι Κονγκ.

Το καλοκαιρινό σεμινάριο αυτό θα είναι ανοιχτό σε όλους τους μαθητές της σχολής από όλα τα επίπεδα.  Θα μπορούν να συμμετέχουν δηλαδή πρωτοετείς που γνωρίζουν μόνο μέρος της φόρμας, μεσαίοι μαθητές που γνωρίζουν όλη την φόρμα, αλλά και προχωρημένοι μαθητές που γνωρίζουν και άλλες προχωρημένες φόρμες.
Οι μαθητές θα χωριστούν σε ομάδες ανάλογα το επίπεδο και το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα διαμορφωθεί αναλόγως. Οι ώρες μαθημάτων θα είναι λιγότερες για τους αρχάριους και περισσότερες για τους προχωρημένους που θα πρέπει να εξασκηθούν σε περισσότερες φόρμες. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν απο Τρίτη απόγευμα 18:30 και θα τελειώσουν με το τελευταίο πρωινό μάθημα της Κυριακής. Οι ακριβείς ώρες των μαθημάτων θα σχηματιστούν ανάλογα τις συμμετοχές.
Το συνολικό κόστος που περιλαμβάνει  τα μαθήματα (περίπου 4 ώρες καθημερινά ξεκινώντας από Τρίτη απόγευμα έως και Κυριακή πρωί), ημιδιατροφή- πρωινό & βραδυνό, και 5 διανυκτερεύσεις διαμορφώνεται:
  •  για διαμονή σε δίκλινο στα 360€ .
  • για διαμονή σε μονόκλινο (επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος 50€ για όλες τις μέρες) στα 410€.
  • για διαμονή σε τρίκλινο στα 335€.
Δηλώστε θέση για το σεμινάριο το αργότερο έως αρχές Μαΐου ώστε να ξέρουμε αν θα πραγματοποιηθεί.
Η προκαταβολή  είναι 150€ και πρέπει να δοθεί έως τέλη Μαΐου αλλά πρέπει να έχετε δηλώσει συμμετοχή πιο πριν. Όσοι δεν μπορείτε να καταβάλετε την προκαταβολή έως τότε μπορείτε να δώσετε μέρος της και αργότερο το υπόλοιπο. Το συνολικό ποσό θα πρέπει να έχει εξοφληθεί έως τέλη του Ιουνίου.

Εκτός των μαθημάτων θα υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και μπάνιο. Η Βίλα Αβέρωφ απέχει περίπου 4 χλμ από την τεράστια παραλία της Κρύας Βρύσης και διαθέτει για όσους επιθυμούν είτε με ποδήλατα για να μεταβούν στην παραλία, ή μεταφορά κατόπιν συνεννόησης με οχήματα. Ο χώρος έχει και μια μεγάλη πισίνα για όσους δεν θέλουν να πάνε στην παραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.