Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Η επίσκεψη του Σκαλιστήρη στην ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ στο Μαντούδι




Η επίσκεψη του κου Μιχαήλ Σκαλιστήρη, 4 Ιουνίου 2015
Ο κος Σκαλιστήρης, πρώην ιδιοκτήτης της FIMISCO, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ, στις 4 Ιουνίου, συνοδευόμενος από τον κο Ηλία Σταμπολιάδη, Τεχνικό Σύμβουλο της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ.

Η FIMISCO εκμεταλλευόταν τα κοιτάσματα λευκολίθου μέχρι τη δεκαετία του ’90, και ήταν φημισμένη για τα υψηλής ποιότητας πυρίμαχα προϊόντα, που παράγονταν στους φούρνους Μαντουδίου. Υπήρξε κορυφαίος παραγωγός παγκοσμίου φήμης και σοβαρός ανταγωνιστής πολύ γνωστών εταιρειών. Σήμερα, η ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ , αναβιώνει με σύγχρονο τρόπο τις  επιχειρηματικές δραστηριότητες λευκολίθου έχοντας αποκτήσει όλη την ακίνητη περιουσία της FIMISCO και υλοποιώντας επενδυτικό έργο αξίας 100 εκ.ευρώ.
Ο κος Σκαλιστήρης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και να δει από κοντά τα νέα υπόγεια μεταλλεία και τις εγκαταστάσεις εμπλουτισμού λευκολίθου, καθώς επίσης και τον υπερσύγχρονο φούρνο Ηerreshoff στο Μαντούδι.
Κατά τη διάρκεια της εγκάρδιας συζήτησης που έλαβε χώρα με τη διευθυντική ομάδα της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ, ο κος Σκαλιστήρης θυμήθηκε στιγμές ορόσημα στην ιστορία της FIMISCO και μοιράστηκε τις απόψεις του σχετικά με την άνθηση και μετέπειτα παρακμή της.
Ενημερώθηκε, επίσης και για τις τρέχουσες επιχειρηματικές δραστηριότητες και τον προγραμματισμό επενδύσεων για τα επόμενα χρόνια και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις δραστηριότητες της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ.
'Ήταν μια επίσκεψη που θα θυμόμαστε όλοι στην ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ"
Πηγή :ternamag.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.