Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου


Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Μελά στην δημοτική κοινότητα Λίμνης, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 5.30μμ, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα:


1.Αίτηση συνταξιούχων Κηρίνθου και περιχώρων Δήμου Κηρέως για παραχώρηση δημοτικού χώρου που θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα του σωματείου.
2.Αίτηση αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Λίμνης» για παραχώρηση χώρου στο γήπεδο Μαντουδίου για τις αθλητικές τους δραστηριότητες.
3.Αίτηση Φίφα Ζωής του Ιωάννη για παραχώρηση γηπέδου Στροφυλιας για προπονητική χρήση
4.Αίτηση Φίφα Ζωής του Ιωάννη για παραχώρηση αίθουσας συνελεύσεων στη Στροφυλιά για χρήση
5.Αίτηση Παπακωνσταντίνου Μαρίας για μίσθωση αγροτεμαχίου
6.Αίτηση κας Αλεξίου Βασιλικής του Ευθυμίου για μείωση μισθώματος ακινήτου
7.Αίτηση Ευσταθίου Ιωάννη του Αναστασίου ,κατοίκου Ροβιών
8.Αίτηση παραχώρησης χρήσης δημοτικών χώρων ( κ. Τσιβίκα Αθανασίου –Παπαπάνου Θεοδώρου )
9.Αίτηση για κατασκευή πέργκολας στην τοπική κοινότητα Μαντουδίου κ. Τσιβίκα Αθανασίου
10.Μη παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου (δημοτική οδός) στην Νικολάου Βασιλική του Κων/νου για ανάπτυξη πρόσθετων τραπεζοκαθισμάτων
11.Έγγραφο Δασαρχείου Λίμνης για στέγαση Δασονομείου
12.Χορήγηση άδειας υπαίθριου στάσιμου εμπορίου –καντίνα (ρυμουλκούμενη κινητή καντίνα ) κ. Σταγάκη Γεωργίου του Σπυρίδωνα
13.Μερική ανάκληση της 140/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Εισήγηση για την λειτουργία στάσιμου υπαίθριου εμπορίου σε τοπικές Κοινότητες του Δήμου για το έτος 2016»
14.Ανάκληση της αρίθμ. 93/2013 απόφασης δημοτικού συμβουλίου «Περί παραχώρησης χρήσης δημοτικού χώρου που βρίσκεται στην παραλία Μακρύ Γιαλός της τοπικής κοινότητας Βλαχιάς για τοποθέτηση καντίνας»
15.Αίτημα της RURAL CONNECT ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ Α.Ε. Ειδικού σκοπού για την εγκατάσταση ασύρματου κόμβου, με κωδ. Ονομασία «2422904 ΚΗΡΙΝΘΟΣ», σε δημοτική έκταση εμβαδού 625 τ.μ. πλησίον οικ. Κήρινθος
16.Απόφαση αρ. 6/2016 απόφασης Τοπικής Κοινότητας Κηρίνθου
17.Αίτηση διαγραφής νηπίου από τον παιδικό σταθμό Μαντουδίου
18.Η αρίθμ. 2/2016 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα «Εξέταση εισήγησης Σχολικής Επιτροπής Α/βαθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με το αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροβιών για παραχώρηση χρήσης αίθουσας Δημοτικού Σχολείου Ροβιών»
19.Η αρίθμ. 4/2016 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα «Εξέταση εισήγησης Σχολικής Επιτροπής Α/βαθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με το αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ροβιών για παραχώρηση χρήσης αίθουσας Δημοτικού Σχολείου Ροβιών»
20.Η αρίθμ. 5/2016 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα «Εξέταση εισήγησης Σχολικής Επιτροπής Α/βαθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με το αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ροβιών για παραχώρηση χρήσης αίθουσας Δημοτικού Σχολείου Ροβιών»
21.Κατανομή πίστωσης (Α΄ Κατανομή) για κάλυψη λειτουργικών δαπανών Σχολείων
22.Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής έργου «Συλλογή παλαιοντολογικών ευρυμάτων από την ευρύτερη περιοχή Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας»
23.Έγγραφο αρ.πρωτ. 290/6-2-2017 ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ με θέμα «Καταβολή μετοχικού κεφαλαίου»
24.Παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών από το ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας (Έγγραφο 2347/17-10-2016)
25.Η αριθμ. 62/2016 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα: Διατήρηση ή κατάργηση κενωθέντος περιπτέρου στην τ.κ Ροβιών Δημοτικής Ενότητας Ελυμνίων»

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Χατζής Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.