Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Μικρο-χρηματοδότηση Αγροτών έως 5.000 ευρώ

Το νέο προϊόν «Μικρο-χρηματοδότησης Αγροτών» έως 5.000 ευρώ, αποτελεί ένα ευέλικτο εργαλείο για τον αγροτικό κόσμο από την Τράπεζα Πειραιώς.
 Η νέα πρωτοβουλία της Τράπεζας εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής δέσμευσής της για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική στήριξη του αγροτικού τομέα, ο οποίος διαθέτοντας τεράστιες δυνατότητες μπορεί να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης για την εθνική οικονομία.
Η «Μικρο-χρηματοδότηση Αγροτών» δίνει τη δυνατότητα στους αγρότες να καλύπτουν άμεσα τις έκτακτες ανάγκες τους, που είναι σχετικές με την αγροτική δραστηριότητα, όπως η αποκατάσταση ζημιών στον γεωργικό εξοπλισμό, οι μικροεπισκευές, η αντικατάσταση φυσικού ή ζωικού κεφαλαίου μικρής κλίμακας και οποιαδήποτε άλλα μη προγραμματισμένα έξοδα.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και ευέλικτο τραπεζικό προϊόν, που απευθύνεται σε αγρότες οι οποίοι έχουν επιλέξει την Τράπεζα Πειραιώς για τη λήψη των αγροτικών τους επιδοτήσεων.
Με το συγκεκριμένο χρηματοδοτικό εργαλείο, οι αγρότες μπορούν να αντιμετωπίσουν έκτακτα προβλήματα που απαιτούν ρευστότητα για τη διαχείρισή τους.
 Με την ταχεία ανταπόκριση της Τράπεζας στα σχετικά αιτήματα, δίνεται η δυνατότητα της συνέχισης της  παραγωγικής λειτουργίας των εκμεταλλεύσεων, χωρίς οι προσωρινές δυσχέρειες που προκαλούνται να αποτελούν εμπόδιο.
Η «Μικρο-χρηματοδότηση Αγροτών» προσφέρεται από το δίκτυο των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς από τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.