Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Πρωτοβουλία για την οργάνωση της αγροτικής μας παραγωγής



Πρωτοβουλία και συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, με στόχο τη δημιουργία Οργάνωσης παραγωγών ομοειδών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή Μαντουδίου.
Ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο μελέτη δυναμικής τεκμηρίωσης της αύξησης παραγόμενων προϊόντων της περιοχής από την AGROMANT.GR με προσαρμογή της παραγωγής και των προϊόντων στις απαιτήσεις της αγοράς, όπως και την από κοινού διάθεση εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας προς πώληση, της συγκέντρωσης των πωλήσεων και του εφοδιασμού χονδρεμπόρων.
Επίσης τη θέσπιση κοινών κανόνων που αφορούν στην παραγωγή και ιδίως σε σχέση με τη συγκομιδή και τη διαθεσιμότητα,τη μείωση του κόστους παραγωγής και την από κοινού χρήση υλικοτεχνικών υποδομών.
Αν όλα ευοδωθούν - είναι η δεύτερη προσπάθεια που γίνεται- ίσως  αποτελέσει το εφαλτήριο για την δυναμική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής μας στον αγροτικό τομέα, ανοίγοντας δρόμους και προκλήσεις στους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν, δημιουργώντας το μέλλον τους στο τόπο που γεννήθηκαν.
 Σίγουρα τίποτα δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον όταν στη συλλογικότητα χρειάζεται κοινός βηματισμός με κοινή σκέψη και πάνω απ΄όλα να βάζουν όλοι...... το Εγώ στο Εμείς.

Α.Λ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.