Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» για τα εξεταστικά κέντραΜε νέα απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας παραμένουν και τα δύο εξεταστικά κέντρα των Πανελληνίων εξετάσεων, του Γενικού Λυκείου Λίμνης και του Γενικού Λυκείου Μαντουδίου.
 
Η άμεση κινητοποίηση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, των Μαθητικών Κοινοτήτων, των Εκπαιδευτικών, των Φορέων, των Συλλόγων, των Τοπικών Κοινοτήτων και του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν καταλυτική για την ανάκληση των προηγούμενων αποφάσεων
και την επαναφορά λειτουργίας και των δύο εξεταστικών κέντρων του Δήμου μας τα οποία λειτουργούν εδώ και είκοσι χρόνια, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία κυρίως των εξεταζόμενων μαθητών - μαθητριών αλλά και των οικογενειών τους.
 

Τα πραγματικά προβλήματα, τα πειστικά επιχειρήματα και η συλλογική προσπάθεια όλων - κόντρα στις τακτικές παράδοσης και άνευ όρων συμβιβασμούς που επέλεξαν κάποιοι οι οποίοι αντί να είναι μπροστά στον αγώνα για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των μαθητών - μαθητριών και των γονιών τους επέλεξαν και αυτή την φορά την λιποταξία και την καλλιέργεια διχαστικών πρακτικών - κατάφεραν να πείσουν τα κέντρα λήψης των αποφάσεων με αποτέλεσμα να αρθεί η άνιση μεταχείριση και η ταλαιπωρία των παιδιών. 
 
Ως δημοτική παράταξη συγχαίρουμε όλους όσους κινητοποιήθηκαν, αλλά και όσους αφουγκράστηκαν το δίκαιο αίτημα μας και επέφεραν αυτό το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο αποφορτίζει την ψυχολογική επιβάρυνση και επαναφέρει την ηρεμία των εξεταζόμενων μαθητών - μαθητριών, των παιδιών μας.
 
Ευχόμαστε σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του Δήμου μας καλή επιτυχία στις εξετάσεις που σε λίγες μέρες θα κληθούν να δώσουν και οι προσπάθειές και οι κόποι τους να ευοδωθούν ώστε τα όνειρά τους να γίνουν πραγματικότητα. Καλή δύναμη και στους γονείς των παιδιών που ως άοκνοι συμπαραστάτες βρίσκονται πάντα δίπλα τους.
 
Για τη Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ  ΠΝΟΗ»»
Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Γιάννης  Στεργίου

Γιάννης  Καντζούρας
Σοφία  Κωνσταντάκη - Φλώκου
Ελπίδα  Ψαρρού
Γιάννης  Κανελλόπουλος
Κική  Στέφου
Γιάννης  Μουργίας

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος5/09/2017 2:37 μ.μ.

  Μπράβο κ.Στεργιου και σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την προσπάθεια σας στο δίκαιο αίτημα των παιδιών πρωτίστως και μετά εμάς των γονιών.
  Όταν υπάρχει καλή θέληση τα πάντα μπορούμε να καταφέρουμε.
  Δυστυχώς για τον Δήμαρχο και τον τους αντιδημαρχους που μας απαξιωσαν τους γύρισε μπούμερανγκ η απόφαση και για μια ακόμα φορά εκτεθηκαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος5/10/2017 7:54 π.μ.

  2 ΜΑΙΟΥ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗ ΔΑΦΝΟΥΣΑ 1000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΑΧΝΑ -ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΕΡΙΑ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ Α ΡΕ ΚΑΤΖΟΥΡΑ.ΠΟΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑΦΕΡΝΕΣ ΒΟΛΤΑ ???????

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και ειναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το mantoudi news δέν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στά σχόλια τους.