Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016


Ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας ανακοινώνει ότι παρελήφθησαν οι κυρωμένες καταστάσεις κτηνοτρόφων στους οποίους κατανεμήθηκαν επιλέξιμοι βοσκότοποι για το έτος 2016.

Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, ο Δήμος θα προβεί στην έκδοση των εντύπων κατανομής των βοσκήσιμων γαιών, τα οποία επέχουν θέση συμφωνητικού μίσθωσης.

Καλούνται οι κτηνοτρόφοι στους οποίους κατανεμήθηκαν βοσκήσιμες γαίες εντός περιφέρειας του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, να προσέλθουν στα γραφεία του Δήμου και συγκεκριμένα στο τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, προκειμένου να λάβουν γνώση ενυπόγραφα και να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα κατανομής

Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταβάλουν το μίσθωμα που αναγράφεται στα έντυπα κατανομής, το αργότερο εντός τριμήνου από την ενημέρωσή τους και όχι μετά το τέλος του 2017, με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα, αρ. 754/002965-31 «Μίσθωμα δικαιώματος χρήσης βοσκής δημόσιων βοσκήσιμων γαιών» (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας-ΠΕ Ευβοίας).

Μη καταβολή της βεβαιωμένης οφειλής του έτους 2016, συνεπάγεται, με απόφαση της Επιτροπής, ανάκληση της κατανομής της βοσκήσιμης γαίας για το έτος 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου, τηλ. 2227350125.

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και ειναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το mantoudi news δέν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στά σχόλια τους.