Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Παράδειγμα προς μίμηση από παιδιά του Δημοτικού Σχολείου .



Τα αδέλφια Παναγιώτης και Γεώργιος Χίτα λαμβάνουν απο τον Διοικητή του Α.Τ. Μαντουδίου τον έπαινο για την πράξη τους. Ο τρίτος μαθητής  Κατσίκας Ιωάννης απουσίαζε την ημέρα της βράβευσης και τον έπαινο της πράξης του παρέλαβε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου.
Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, παιδιά βιοπαλαιστών, μαθητές πηγαίνοντας στο Σχολείο τους, βρήκαν χρήματα στο δρόμο και χωρίς δεύτερη σκέψη τα παρέδωσαν στην Αστυνομία. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και άκόμη περισσότερα στις οικογένειές τους για την διαπαιδαγώγησή και για το ήθος που τους έχουν διδάξει.
Ο Διοικητής του Α.Τ. Μαντουδίου εξάροντας την πράξη τους, τίμησε τα παιδιά, δίνοντάς τους αναμνηστικό έπαινο, εύφημος μνεία, σε μια μικρή και διδακτική τελετή στο Δημοτικό Σχολείο Μαντουδίου που φοιτούν.
 

Πολλά συγχαρητήρια από όλους μας!

Η Ανακοίνωση του Α.Τ. Μαντουδίου
Ο Διοικητής και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους Μαθητές της 5ης τάξης του Δημοτικού σχολείου Μαντουδίου, ΧΙΤΑ Γεώργιο του Μιχαήλ και της Σιλβάνας και ΚΑΤΣΙΚΑ Ιωάννη του Παντελή και της Αναστασίας, καθώς και στον Μαθητή της 6ης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μαντουδίου ΧΙΤΑ Παναγιώτη του Μιχαήλ και της Σιλβάνας, διότι την 31/05/2018 μ κατευθυνόμενοι προς το σχολείο τους, βρήκαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ στην πλατεία Μαντουδίου, χρήματα τα οποία είχε απωλέσει η ΠΟΥΛΙΠΟΥΛΗ Χάιδω του Ιωάννη, τα οποία και παρέδωσαν στην Υπηρεσία μας.

Η πράξη τους είναι παράδειγμα προς μίμηση και για τους άλλους συμμαθητές τους.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΝΤΟΥΛΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.