Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

H Amy Winehouse στην Αθήνα


Το Ejekt Festival, το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ της Ελλάδας, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία, για έβδομη συνεχή χρονιά, διατηρώντας ως άξονά του την ίδια συνταγή: να παρουσιάζει κορυφαία ονόματα της ποπ, ροκ και ηλεκτρονικής μουσικής στην ίδια σκηνή, σε μια πραγματική γιορτή της μουσικής.
Για το 2011, το Ejekt Festival παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την απόλυτη diva της σύγχονης μουσικής: την Amy Winehouse!
Είναι, αδιαφιλονίκητα, η κορυφαία τραγουδίστρια που προέκυψε την πρόσφατη δεκαετία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα τραγούδια της έχουν γίνει ύμνοι: "Rehab", "You Know I'm No Good, "Back To Black", "Tears Dry On Their Own", "Love Is A Losing Game", "Stronger Than Me", "Take The Box", "In My Bed/You Sent Me Flying".
Είναι η μοναδική περίπτωση καλλιτέχνη, εδώ και πολλά χρόνια, που έχει απασχολήσει τόσο πολύ το κοινό και τα media, τόσο με το απίστευτο ταλέντο της, όσο και με την πολυτάραχη ζωή της. Όλοι μιλούν για μια από τις πιο μεγάλες τραγουδίστριες στην ιστορία και την συγκρίνουν με μύθους όπως την Billie Holiday. Και δεν έχουν άδικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.