Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Tι είναι πραγματικά οι αγανακτισμένοι...Όλοι εμείς δεν είμαστε;

Απο:kostas

Παρακολουθώ από την μία τις ειδήσεις στην τηλεόραση και από την άλλη τα ιστολόγια σχετικά με την κατάσταση της χώρα μας, και θέλω σύντομα να εκφέρω την άποψη μου σχετικά.

Φταίμε όλοι μας, και καλά να πάθουμε γιατί αντί να βγούμε όλοι στις πλατείες 10 εκατομμύρια Έλληνες και να απαιτήσουμε να ακυρωθεί το μεσοπρόθεσμο και να σταματήσει η εκποίηση της χώρας, καθόμαστε στο σπίτι μας και λέμε ο καθένας τις θεωρίες του καναπέ.


Οι αγανακτισμένοι έβγαλαν μια λίστα με αιτήματα.. Νομίζω πως δεν είναι αυτό το καιριο της στιγμής, αλλά πρέπει να βγούμε όλοι μόνο με βασικό αίτημα την διακοπή αυτής της προδοτικής πολιτικής και την λειτουργία της δημοκρατίας.

Ακούω τους έχοντες συμφέροντα από το σύστημα να απαξιώνουν την άμεση δημοκρατία. Γιατί σας ενοχλεί να αποφασίζουμε εμείς για μας! Νομίζω ότι με την τεχνολογία σήμερα αυτό είναι ευκολότερο από το να φταίξει κανείς ένα καφέ. Και όλα τα άλλα επιχειρήματα τα εφεύρουν αυτοί που θέλουν να έχουν την εξουσία.

Βλέπω ότι τον μεγαλύτερο πόλεμο στη διαμαρτυρία την ανθρώπων την κάνουν στα ΜΜΕ τα κομματόσκυλα που δεν αφήνουν ευκαιρία να μην απαξιώσουν τους αγανακτισμένους, προσπαθώντας να τους παρουσιάσουν στον κόσμο σαν τα μούτρα τους ώστε να τους διαλύσουν. Και όπως βλέπω τα καταφέρνουν μια χαρά.

Λέτε κάποιοι ότι δεν πάμε στην πλατεία γιατί τους αγανακτισμένους τους έχουν καπηλευτεί οι αναρχικοί ή τα κόμματα.. Και έτσι να είναι τι είναι πραγματικά οι αγανακτισμένοι μωρέ; Όλοι εμείς δεν είμαστε; Τι δηλαδή, πάμε να βοηθήσουμε κάποιους καημένους που τους πουλάνε την χώρα και τα όνειρα; ή πάμε γιατί μας νοιάζει όλους να σώσουμε το μέλλον των παιδιών μας.

Οι πολιτικοί που όλοι ψηφίσαν το μεσοπρόθεσμο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και πρόδωσαν την χώρα και την δημοκρατία, τώρα διαμαρτύρονται γιατί οι πολίτες (του ΣΥΡΙΖΑ μόνο και καλά) τους βρίζουν στους δρόμους. Θα κάνουν και νόμο για να σώσουν την δημοκρατία (ολιγαρχία) τους. Κανένα νόμο να πανε φυλακή οι προδότες και οι κλέφτες κάνανε;

Το δημοψήφισμα θα είναι του τύπου: συμφωνείτε με το μεσοπρόθεσμο ή διαφωνείτε με αυτούς που αντιδράνε στο μεσοπρόθεσμο;

Ξέρουμε όλοι ότι και πολλοί Έλληνες φάγανε. Οι γιατροί με τα φακελάκια τρωνε ακόμη, οι υδραυλικοί και λοιποί τεχνίτες που δεν κόβανε ποτέ απόδειξη, εμείς που δεν ζητούσαμε για να γλιτώσουμε το φπα. κ.τ.λ. Και τί λοιπόν σημαίνει αυτό ότι γι αυτό θα πουλήσουμε την χώρα μας για τιμωρία; Τι λένε μωρέ;. Δεν ανήκει μόνο σε μας! Ανήκει και σ’ αυτούς που πέρασαν και σ’ αυτούς που θα ρθουν.

Φίλοι μου μόνο όταν ξυπνήσουμε και χωρίς να μας νοιάζει τι κάνει ο ένας ή ο άλλος πάρουμε την τύχη στα χέρια μας κατακλύζοντας τους δρόμου και τις πλατείες και στέλνοντας τους πουλημένους πολιτικούς στο σπίτι τους, και διεκδικώντας ένα νέο σύνταγμα που θα φτιαχτεί από το σύνολο των υγιών δυνάμεων της χώρας και όχι μόνο από πολιτικούς τότε μπορεί να υπολογίσουμε ότι ίσως να γίνουν τα πράγματα καλύτερα!
kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.