Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόσκληση σε Εκδήλωση για την ΒΙΠΕ Βορείου Ευβοίας στην Αθήνα την Τετάρτη 5 Οκτώβριου.


Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση  ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων των ετεροδημοτών του  Δήμου Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας με θέμα  την δημιουργία ΒΙΠΕ   Βόρειου Εύβοιας.
  Η ΒΙΠΕ θα έχει σοβαρές επιπτώσεις  για την μελλοντική αναπτυξιακή πορεία ολης της περιοχής, τις προοπτικές βιωσιμότητας κάποιων κλάδων της τοπικής οικονομίας και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων της. 
   
Η ΒΙΠΕ θα  δημιουργήσει μη αναστρέψιμα, τετελεσμένα γεγονότα  και αφορά και τις τρεις δημοτικές ενότητες του  δήμου ( ενότητες Κηρέως, Ελυμνίων και Νηλέως).  Η συμμετοχή σας είναι σημαντική.  Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε  και να φέρετε μαζί σας στην εκδήλωση όλους τους γνωστούς συντοπίτες σας και φίλους της περιοχής. Εκτός από μια ευκαιρία να δείτε τους παλιούς φίλους σας,  η εκδήλωση είναι ένας τρόπος να εκφράσετε την αγάπη σας για τον τόπο που μεγάλωσε εμάς, τους πατεράδες μας, τους παππούδες μας και τους προ-παππούδες μας.   Είναι χρέος μας  προς τις προηγούμενες και τις επόμενες γενιές να προστατεύσουμε  και να  διατηρήσουμε αυτό που μας παράδωσαν και να μπορέσουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας κάτι για το όποιο δεν θα ντρεπόμαστε.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί  σύλλογοι  Ευβοέων και όλοι οι βουλευτές του νομού.  Κάποιοι έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα είναι παρόντες.
              

Η  εκδήλωση θα γίνει στην Αθήνα την Τετάρτη 5 Οκτώβρη στις 8:00 μμ.  στην αίθουσα Αρμόνια, στο  Ξενοδοχείο Νοβοτέλ , Μιχαήλ Βόδα 4-6, Πλατεία Βάθης (Τηλέφωνο ξενοδοχείου              2108200700      ). Μπορείτε να παρκάρετε δωρεάν στο Παρκινγκ του Ξενοδοχείου. Περισσότερες πληροφορίες στο             6932602259      

Πρωτοβουλία Κατοίκων Βόρειας Εύβοιας ενάντια στην ΒΙΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.