Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ο Στάθης Λιαγκάκης και ο Νίκος Γεραλής στη Λίμνη



       
 Η ανακοίνωση του συνδυασμού:
  Η δύναμη της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ είναι η δύναμη του κόσμου

 Προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού της  ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ πραγματοποιήθηκε  στην πλατεία Δημαρχείου στη λίμνη την Παρασκευή  9 Μαΐου.

   Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Γεραλής  κάλεσε τους δημότες να προβληματιστούν και να ψηφίσουν με ενιαία κριτήρια και στις Δημοτικές και στις Περιφερειακές και στις Ευρωεκλογές γιατί ενιαία είναι και η αντιλαϊκή πολιτική που ζούμε καθημερινά (απολύσεις, αυξήσεις φόρων ,χαράτσια)
    Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στην Περιφέρεια και στους Δήμους θα παλέψει για τη διεκδίκηση των παρακρατημένων κρατικών πόρων της τοπικής διοίκησης( 10 δις ευρώ περίπου). Θα παλέψει για σύγχρονο οδικό δίκτυο στην Εύβοια. Αντιπλημμυρικά έργα. Προστασία του περιβάλλοντος που υπονομεύεται από βιομηχανίες και μεγαλοσυμφέροντα.
    Δεν πρέπει να δείξουμε καμιά εμπιστοσύνη σε παλιούς και νέους σωτήρες που στηρίζουν συμφέροντα αντίθετα από τα συμφέροντα του λαού κι εμφανίζονται σαν φίλοι για να αρπάξουν την ψήφο του.
    
  Ο υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Λιαγκάκης  είπε πως ο κόσμος δεν πρέπει να εμπιστευτεί τους δήθεν «ανεξάρτητους» συνδυασμούς που τάζουν σαν «Μαυρογιαλούροι» δουλειές στην ΤΕΡΝΑ στο ΚΑΜΠΙΝΚ, στο ΔΗΜΟ ή στο ΓΑΛΑΞΙΑ. Ούτε αυτούς που ήταν άφαντοι όλα αυτά τα χρόνια, και τώρα κατηγορούν αυτούς που είχαν στηρίξει παλιά, Ψαρρό, Περήφανο, Ενωτιάδη. Ψαρεύουν από παντού.
   Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ προτείνει και θα αγωνιστεί για μείωση με προοπτική πλήρους κατάργησης των δημοτικών τελών. Μόνιμη δουλειά και όχι δίμηνα και πεντάμηνα στους Δήμους. Καθαρό νερό και περιβάλλον για τους κατοίκους. Πολιτιστικές και αθλητικές υποδομές. Στήριξη του τουρισμού και της γεωργίας .
   Οι κάλπες πρέπει να γεμίσουν κόκκινα γαρύφαλλα για να πάρει ο συνδυασμός δύναμη από τη δύναμη του κόσμου και να αλλάξουν τα πράγματα στο Δήμο και στη ζωή μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.