Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Παζάρας: Λέμε ναι στην εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου. Λέμε όχι σε εργοστάσια μεγαθήρια και ΒΙΠΕ.»

«Δεσμευόμαστε ότι οι τοπικές κοινότητες θα έχουν προϋπολογισμό και τα χρήματα που δικαιούνται.

Δεσμευόμαστε ότι κάθε τέσσερις μήνες θα επισκεπτόμαστε κάθε τοπική κοινότητα για να απολογούμαστε για το τι έχουμε κάνει , σε ποιο σημείο βρισκόμαστε και να κουβεντιάζουμε τα
προβλήματα και τις λύσεις. 
Δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε ώστε να μη γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, κανένα σπίτι, που δεν έχει να πληρώσει, να μη μείνει χωρίς ρεύμα. 
Για τους ίδιους λόγους κανένα νοικοκυριό να μην του κοπεί το νερό.
 Ο Δήμος μας πρέπει να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά. Να αξιοποιήσει τα προγράμματα του ΕΣΠΑ με επίκεντρο την γεωργία, την κτηνοτροφία, την αλιεία την ενασχόληση με το δάσος, τον τουρισμό και την ήπια βιομηχανική ανάπτυξη με επίκεντρο την εξόρυξη του λευκόλιθου
Οι σχέσεις μας με την ΤΕΡΝΑ και με τους επενδυτές θα είναι σχέσεις ισότιμου συνομιλητή και όχι υποτέλειας. Λέμε ναι στην εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου. Λέμε όχι σε εργοστάσια μεγαθήρια και ΒΙΠΕ.»


Αυτά τόνισε κατά τη διάρκεια των ομιλιών του ο Βασίλης Παζάρας, επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «Με λογισμό και μ’ όνειρο», επισκεπτόμενος τις Ροβιές, το Προκόπι, τον Κοτσικιά και το Αχλάδι, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαΐου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θετική και αυθόρμητη, συνοδευόμενη από θερμά χειροκροτήματα.
 Και κατέληξε: 
«Σας λένε ότι θα σαρώσουν. Αλήθεια εδώ στο χωριό σας θα σαρώσουν; Ή ετοιμάζεστε να τους σαρώσετε, το βράδυ των εκλογών, όπως μαθαίνω;»






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.