Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΟΧΙ του Συνεταιρισμού Μαντουδίου, στη χαβουζοποίηση της παραλίας Κυμασίου.


Παραλία Κυμασίου



      




     

      














             Έντονες  αντιδράσεις στους κατοίκους του  Μαντουδίου  έχει προκαλέσει η απόφαση του Δήμου να μεταφέρει όλα τα λύματα από τις παραλίες Αγκάλης και Πηλίου στο  Κυμάσι ..
Απώτερος στόχος είναι να παραμείνουν καθαρές όλες οι παραλίες, εκτός του Μαντουδίου που προορίζεται από αυτούς  που το σχεδίασαν,-ερήμην της τοπικής κοινωνίας- σε χαβούζα της περιοχής .

Φυσικά αυτοί που θέλουν να απαξιώσουν τη  πανέμορφη και ειδυλλιακή  παραλία Κυμασίου τους λουόμενους τα όμορφα καφέ-μπαρ,κλαμπ,ουζερί και την έντονη νυχτερινή ζωή θα πρέπει να το σκεφθούν πολύ καλά.
Πέρα απο αποφάσεις υπάρχει και ο κόσμος.......
Οι αποφάσεις του Δήμου πρέπει να συνάδουν με το λαϊκό αίσθημα και το συμφέρον των κατοίκων  και όχι με θλιβερούς σχεδιασμούς ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών μιας ολόκληρης περιοχής.
Είναι γνωστό σε όλους ότι ο βιολογικός του Κυμασίου σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί  Μαντούδι, Κήρινθο  Προκόπι ,όμως σ΄αυτά τα χρόνια λειτουργίας  παρατηρούνται μεγάλα προβλήματα ρύπανσης αλλά και έντονης δυσοσμίας τις απογευματινές  ώρες,ενώ αν δεχθεί και άλλα λύματα ,το Κυμάσι θα γίνει νεκρή περιοχή


Με έγγραφο  του ο Δήμος ζήτησε από τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Μαντουδίου την συναίνεσή του στη διέλευση του αγωγού μεταφοράς λυμάτων από παραλία Αγκάλη στο Κυμάσι μέσα από τις συνιδιόκτητες εκτάσεις του.
Ο συνεταιρισμός απαντώντας εγγράφως στο Δήμο απαγορεύει, ενώ τονίζει ότι "δεν συναινούμε και δεν επιτρέπουμε την διέλευση αγωγού λυμάτων μέσα από τις συνιδιόκτητες εκτάσεις μας καθότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουμε συνένοχοι στη χαβουζοποίηση της παραλίας Κυμασίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.