Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων από τον ΟΓΑ στο Μαντούδι

Όταν ο πολιτισμός γίνεται η διέξοδος από προβλήματα και δυσκολίες, τότε δεν μπορεί παρά να αποτελεί καλή είδηση. Το πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων από τον ΟΓΑ, μπορεί να προσφέρει χαμόγελο σε μια περίοδο, όπου για πολλούς η εκπαίδευση και ο πολιτισμός έρχονται λόγω συνθηκών, σε δεύτερη μοίρα.
Το πρόγραμμα που ξεκίνησε να υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της Αγροτικής Εστίας και  απευθύνεται σε 300.000 δικαιούχους του Οργανισμού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία και να παραλαμβάνουν τα βιβλία.
Τα δωρεάν βιβλία που μπορούν να λαμβάνουν οι δικαιούχοι θα πρέπει να είναι:
-Μορφωτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου.
-Φροντιστηριακά.
-Σχολικά βοηθήματα.
-Άλλα ξενόγλωσσα φροντιστηριακά βοηθήματα.
Η αξία της παροχής είναι ίση με 20,00 ευρώ και αντιστοιχεί στην τιμή του βιβλίου αφού αφαιρεθεί η έκπτωση σε ποσοστό 10%. Η έκπτωση θα υπολογίζεται επί της αναγραφόμενης επί του βιβλίου τιμής λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση που η τιμή του βιβλίου ή των βιβλίων (υπολογισμένης και της έκπτωσης 10%) υπερβαίνει το ύψος της αναλογούσας επιδότησης, την επιπλέον διαφορά υποχρεούται να καταβάλει ο δικαιούχος.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ισχύει μόνο για τον δικαιούχο και τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειάς του και απαγορεύεται αυστηρά η χρήση από τρίτους.
 Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο συμβεβλημένo "Βιβλιοπωλείο Εξώστης" στο Μαντούδι τηλ.22270-22990 
 e-mail: exostis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και ειναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το mantoudi news δέν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στά σχόλια τους.