Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα



Ενημερωτική εκδήλωση για τους Γυναικείους Συνεταιρισμούς και την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα


Η ένταξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στον σχεδιασμό της τοπικής ανάπτυξης συζητήθηκε σε εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την Λαμία,  με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Γιώργου Κελαϊδίτη, της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κας Μίνας Παπαναστασίου, της ειδικής συνεργάτιδας του Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Νικόλαου Στουπή, Ελένης Τσιομίδου, καθώς και εκπροσώπων των αναπτυξιακών εταιρειών ΟΤΑ και των γυναικείων αγροτικών συνεταιρισμών που εδρεύουν στην Περιφέρεια.

Στη συνάντηση αναφέρθηκε η ανάγκη τόνωσης του  ενδιαφέροντος  και υποστήριξης των δράσεων των Γυναικείων Αγροτικών Συνεταιρισμών, οι οποίες  αποτελούν ένα βασικό δομικό στοιχείο ανάπτυξης της περιφερειακής αγροτικής οικονομίας.

Στη σύσκεψη παρουσιάστηκε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα μπορέσουν οι Γυναικείοι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί να χρησιμοποιήσουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα έχουν στη διάθεσή τους τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020 από το ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης., όπως επίσης και οι δυνατότητες που θα τους δοθούν μέσα από τα Κέντρα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη, δυο σύγχρονα αναπτυξιακά εργαλεία που δημιούργησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.