Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Ενημερωτική συνάντηση για το CLLD/LEADER στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας.




 Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουλίου η ενημερωτική συνάντηση της Αναπτυξιακής Εύβοιας ΑΕ με τους επιχειρηματίες, τους Συλλόγους και τους κατοίκους του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας σχετικά με τα βασικά σημεία και τις επιλέξιμες Δράσεις του τοπικού προγράμματος «CLLD/LEADER Βόρειας & Κεντρικής Εύβοιας», την περιοχή παρέμβασης και τους όρους και προϋποθέσεις χρηματοδότησης.

Ο Πρόεδρος κ. Σταμάτης Γκάβαλης και τα στελέχη της Αναπτυξιακής Εύβοιας ΑΕ παρουσίασαν το νέο πρόγραμμα και ανέλυσαν τον στόχο της Αναπτυξιακής Εύβοιας για την δημιουργία ενός δυναμικού και ρεαλιστικού προγράμματος για την περιοχή του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, που θα προκύψει από την ενεργή συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων μέσω της καταρχήν εκδήλωσης επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, προτάσεων και τοποθετήσεις από τον Δήμαρχο κ. Χρ. Καλυβιώτη, τους Αντιδημάρχους και τους εκπροσώπους των συλλόγων που παρευρέθηκαν.
Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις των Δημοτικών αρχών, των συλλόγων, των επιχειρηματιών και των ιδιωτών συνεχίζονται, με την Αναπτυξιακή Εύβοιας να έχει προγραμματίσει επισκέψεις σε κάθε Δήμο της Εύβοιας. Ακολουθούν, την Δευτέρα 11/7 στα Ψαχνά (19:30 -  Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Ψαχνά), την Τρίτη 12/7 στην Χαλκίδα (18:30 - Αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας επί της Λεωφόρου Χαϊνα 93) και την Τετάρτη 13/7 στην Ιστιαία (18:00 - Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στην Ιστιαία).
Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020 κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει είτε μέσω της σχετικής ιστοσελίδας στο evialeader.blogspot.com, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο info@anevia.gr, είτε τηλεφωνικά στα 2221026626 και 2221089706, είτε στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εύβοιας στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λεωφ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα – Γραφεία 302 και 303).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.