Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Στεργίου: Γινόμαστε μάρτυρες της απαξίωσης, της υποβάθμισης και του ευτελισμού του κορυφαίου οργάνου διοίκησης του Δήμου



Για άλλη μια φορά δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου μας.


Σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. 8744/18-09-2017 πρόσκληση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου προσήλθαμε στις 28/09/2017 και ώρα 19:00 στο χώρο συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, ο δε αριθμός των παρόντων μελών ήταν μεγαλύτερος από τον προβλεπόμενο για την ύπαρξη απαρτίας αλλά η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη προσέλευσης ειδικού γραμματέα για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης. Κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη για πρώτη φορά, συνεπώς δεν πρόκειται για λάθος η αμέλεια αλλά για μια ενέργεια προαποφασισμένη του κ. Δημάρχου αφού ως προϊστάμενος υπηρεσιών και προσωπικού δεν φρόντισε να δώσει λύση στο εν λόγω θέμα παρά την επιστολή που του είχε αποστείλει σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της απαξίωσης, της υποβάθμισης και του ευτελισμού του κορυφαίου οργάνου διοίκησης του Δήμου καθώς και του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο δε κ. Καλυβιώτης αντί να ζητήσει συγνώμη από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, τους προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και από τους παριστάμενους δημότες, άρχισε σύμφωνα με τη γνωστή του πλέον πρακτική να επιρρίπτει ευθύνες στους πάντες πλην του εαυτού του αγνοώντας πως ο ίδιος είναι προϊστάμενος των υπηρεσιών και του προσωπικού του δήμου, αγνοώντας πως αυτός είναι δήμαρχος. Προφανώς τα τρία και πλέον χρόνια δεν είναι αρκετά για να καταλάβει ο κ. Καλυβιώτης τις ευθύνες που έχει ως δήμαρχος.

Τον καλούμε άμεσα να αναλάβει τις ευθύνες του και να δώσει λύση ώστε να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του κορυφαίου οργάνου διοίκησης του Δήμου.

Τον καλούμε να αφήσει στην άκρη τις παρωχημένες πρακτικές και μεθοδολογίες μετακύλισης των δικών του ευθυνών σε όλους τους άλλους.

Τον καλούμε να ασχοληθεί με τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και οι πολίτες , προβλήματα που έχει οξύνει περαιτέρω η παθητική στάση και η απραξία του.

Δηλώνουμε απερίφραστα στους δημότες μας πως θα συνεχίσουμε την μεγάλη προσπάθεια μας ώστε ο Δήμος μας να σταθεί όρθιος, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ώστε να μπει φρένο στον κατήφορο του δήμου, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την ευημερία των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου, κόντρα στις διχαστικές πρακτικές και τακτικές που εφαρμόζουν κάποιοι, ευτυχώς λίγοι.


29 Σεπτεμβρίου 2017
Για την Δημοτική Παράταξη

της Μείζονος Αντιπολίτευσης

του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

«ΝΕΑ ΠΝΟΗ»


Γιάννης Στεργίου

Γιάννης Καντζούρας

Σοφία Κωνσταντάκη – Φλώκου

Κική Στέφου

Ελπίδα Ψαρρού

Γιάννης Κανελλόπουλος

Γιάννης Μουργιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.