Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Η κοπή της πίτας των αιμοδοτών και η απονομή πτυχίων ιεροψαλτών

 Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας των αιμοδοτών στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν.Ιωαν.Θεολόγου στο Μαντούδι










 Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου Μαντουδίου συνάντηση του Μητροπολίτη  με φοιτητές και φοιτήτριες, από τον Δήμο Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας
Κατά την διάρκειά της, ο Σεβασμιώτατος και οι συνεργάτες του Κληρικοί, είχαν εποικοδομητικό και ζωηρό διάλογο με τους φοιτητές, οι οποίοι ιδιαιτέρως ευχαρίστησαν τον Επίσκοπό τους για την πρόσκληση και την παρουσία του πλησίον τους και δέχθηκαν με χαρά και συγκίνηση τις συγχαρητήριες ευχές του.
Οι Ιερείς της Ενορίας, Πρωτοπρεσβ. Ιωάννης Μάρκου – Αρχιερατικός Επίτροπος Κηρέως και Οικον. Νικόλαος Μάρκου, μαζί με τουθς συνεργάτες και τις συνεργάτιδές τους είχαν ετοιμάσει μεσημεριανό φαγητό, κατά την διάρκεια του οποίου, σε οικογενειακή ατμόσφαιρα συνεχίστηκε η ωραιότατη επικοινωνία, ενώ πριν την αποχώρηση όλων, ο Σεβασμιώτατος απένειμε στους μαθητές του παραρτήματος Μαντουδίου της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής κ. Μαρία Μπεχλιβάνου, κ. Ανδρέα Τσαλκιτζή και κ. Γρηγόριο Φοίφα, τα Πτυχία Ιεροψάλτου, τα οποία έλαβαν κατά το περυσινό έτος, κατόπιν απολυτηρίων Εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.