Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Ως εδώ και μη παρέκει

Την  αγανάκτηση του για τη θλιβερή κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια στις εισόδους του χωριού εκφράζει ο κος ********* κάτοικος Μαντουδίου κοινοποιώντας και τη σχετική φωτογραφία

Με e-mail  που μας έστειλε και είναι αδύνατον να αναρτηθεί λόγω των ακραίων και σκληρών εκφράσεων του αναφέρει ...
την πλήρη αδιαφορία και τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής τους έμμισθους αιρετούς (Τοπική πρόεδρο Αντιδήμαρχο,Δήμαρχο) στην υγεία και τη ποιότητα ζωής των δημοτών που δεν πρέπει να γίνει ανεκτή,....τα σκουπίδια που πνίγουν τους πάντες .....την έντονη δυσοσμία που μάλλον δεν φθάνει ως τα γραφεία των αρμοδίων ....
Ενώ αναφέρει, υποφέρουν τα σπίτια μας   ....ενώ η τρισάθλια εικόνα των σκουπιδιών στα μάτια των χιλιάδων επισκεπτών προς το Λιμάνι Κυμασίου είναι ντροπιαστική για ολους..


 



 

10 σχόλια:

  1. ΤΕΣΣΕΡΟΙ ΚΑΔΟΙ ΔΙΠΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΟΙ!!!
    ΓΙΑΤΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANIKANOTHTA KAI ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ . ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που έχουν τα σπίτια τους εκεί κοντά ας τα φορτοσουν και να τα πάνε έξω από το δημαρχείο λίμνης η καλύτερα έξω από το σπίτι του δημάρχου . Και το λέω αυτό γιατί η κατάσταση αυτή με τα συγκεκριμένα σκουπίδια δεν είναι προσωρινή και η αδιαφορία συνεχείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΙΟΘΕΤΜΈΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η κατασταση αυτη εχει φτασει στο απροχωρητο εχουμε κανει τα αυτοκινητα μας σκουπιδιαρικα για να παμε να βρισκουμε καδους να πεταμε τα σουπιδια που και εκει επικρατει μια απελπιστικη κατασταση... δηλαδη το χωριο μας τι ειναι τσαντιρι ? που και εκει καλυτερα θα ειναι πιστευω απο αυτο το χαλι εδω. ουτε απορριματοφορο δεν περναει με την εξης δικαιολογια δεν χωραει να περαει απο το δρομο διοτι εχει αυτοκινητα.Τοσα χρονια που ειχαν και το ποιο μεγαλο χωρουσε τωρα που ειναι μικρο δεν χωραει αυτο εχει καταντησει αδιανοητο. ας συννενοηθουνε ολοι οι πολιτες και να πανε να τα αφησουν εξω απο το δημαρχιο μαντουδιου αλλα ακομα περισσοτερ στη λιμνη να δουν το χαλι. ειναι μερες πανυγηριου ερχεται κοσμος απο διαφορες περιοχες και βλεπουν αυτο το αντιαισθητικο χαλι ακομα και οσοι πηγαινουν αι ερχονται απο το λιμανι. τι να πω τετοιο χαλι δεν εχω ξαναματαδει..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ.

    ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΤΡΩΜΑ Η ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ.ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ,ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ,ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ,ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ,Η ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η εικόνα του χωριού μας είναι ντροπιαστική για όλους! και τους κατοίκουςτου χωριου και για μας που λείπουμε και επισκεπτόμαστε το χωριό μας!η εικόνα όχι μόνο των σκουπιδιών αλλά και του συγκεκριμένου δρόμου που οδηγεί στην παραλια ειναιαπαισια!αξίζει το χωριό μας που το πονάμε και το αγαπάμε να έχει καλύτερη εικόνα!ας ενδιαφερθούν τουλάχιστον στο μέλλον νέοι άνθρωποι με ιδέες και προγράμματα να μπουν στην τοπική αυτοδιοίκηση του τόπου μας για να γίνει κάτι καλύτερο το αξίζουμε οι Μαντουδιανοι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τουλαχιστον να προσεξουμε τις επιλογες μας στις επερχομενες εκλογες.Να προβληματιστουμε καποτε με τι κριτηρια φηφιζουμε αυτους που μας αντιπροσωπευουν, χωρις βεβαια να βαζουμε στη ακρη την δικη μας ευθυνη που ειναι μεγαλη(για την εικονα που βλεπουμε.Σημειωτεον δεν γνωριζω κανεναν απο τους αρμοδιους της Δημοτικης Αρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να βρεθεί λύση για την εικόνα που παρουσιάζει το συγκεκριμένο σημείο ας ευαισθητοποιήσουν οι τοπικές αρχές για να πάψει να υπάρχει αυτό το θέαμα!!!!!! θα περιμένουμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.