Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Πάτερ Παύλο.....να εύχεσαι για μάς !


"Ενα κομμάτι απ΄τη ζωή όλων μας ...
30 χρόνια στο τόπο μας το έργο η προσφορά του η αλληλεγγύη στους φτωχούς και αδυνάτους αλλά και η μαχητικότητα του δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων έχει αφήσει σε όλους κάτι που μας τον θυμίζει με νοσταλγία .
Οι μεγαλύτεροι που στα νεανικά τους χρόνια έζησαν δίπλα σε ένα διαφορετικό Παπά με άλλες προσεγγίσεις πολυποίκιλο πολιτιστικό έργο, βαθυστόχαστο και έντονα συγκινησιακό λόγο, έχουν να θυμούνται πολλά.
Είναι ένα κομμάτι από τη ζωή όλων μας αφού τους περισσότερους πάντρεψε βάφτισε τα παιδιά τους και άλλους του ξεπρόβαλε στο τελευταίο τους ταξίδι .
Η περιοχή μας και ειδικά το Μαντούδι πενθεί για τον Ιεράρχη που τίμησε ως το τέλος της ζωής του ,όσο κανείς άλλος,την ιεροσύνη".
Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Πάτερ Παύλο.....να εύχεσαι για μάς !

5 σχόλια:

  1. σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκιδα σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου αργά το απόγευμα το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λογια ειναι πολυ λιγα για να περιγραψουν την αξια,το ηθος και την προσωπικοτητα του Πατερ Παυλου. Με το ακουσμα της ειδησης αυτης οι ανθρωποι που ειχαμε την τυχη να τον γνωρισουμε,να συνομιλησουμε,να διδαχτουμε απο αυτον, δακρυσαμε απο συγκινηση κ ευγνωμοσυνη. Ενας σπανιος ιερεας,ενας σπανιος ανθρωπος,αμεροπλητος κ ανεγγιχτος απο συμφεροντα πολιτικα η'μη, απο υλικα αγαθα,ενας ανθρωπος με πιστη προς τον Θεο κ τους συνανρθωπους του.Στον αληθινο ανθρωπο που εβλεπε μεσα στην ψυχη σου κ μοιραζοταν την αγαπη του,Καλο Παραδεισο.Ειμαι σιγουρη οτι θα συνεχισεις να μας προσεχεις απο εκει ψηλα.Το Μαντουδι θα σε αγαπα παντοτινα!
    Κ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν πράγματα που νομίζεις πως δεν θα συμβούν ποτέ.
    και οταν συμβαίνουν ο χρόνος παγώνει.Καλό σου ταξίδι πάτερ παύλο .
    Σε ευχαριστούμε που μας δίδαξες πάν απ΄όλα να είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ κι αυτό να μη το ξεχνάμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θλίψη και πόνος στο άκουσμα της είδησης του θανατου του δικού μας πάτερ Παύλου.για μας που μας έδωσε τόσα πολλά στα χρόνια της εφηβείας μας.για μας που τον συντρόφευσαμε στα πρώτα του βήματα στην ενορία του χωριού μας.θα είσαι για πάντα μέσα στις καρδιές μας.καλο σου ταξίδι αγαπημένε μας πάτερ Παύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.