Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης στη 13η Πανελλήνια Σύνοδο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) στους Δελφούς

  
Στη 13η Πανελλήνια Σύνοδο των Φορέων  στους Δελφούς με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελλο και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.
 
Η ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι το θέμα της 13ης Πανελλήνιας Συνόδου των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) που θα πραγματοποιείται από 20 έως 22 Ιουνίου 2019, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.
Οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να προβληματιστούν, να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις στα πολλά θέματα που τους απασχολούν.

Ειδικότερα η 13η Σύνοδος έχει ως κύριο θέμα την προώθηση της ολοκληρωμένης διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, όπως καθορίσθηκε με το νέο ΕΣΔΑ, τα ΠΕΣΔΑ και τα τοπικά σχέδια των Δήμων. Ακόμα σημαντικά θέματα που θα απασχολήσουν την Σύνοδο είναι η αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων την τρέχουσα προγραμματική περίοδο 2014 – 2020 καθώς και η εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των ΦοΔΣΑ.
Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν εισηγητές & επιστήμονες με γνώση και εμπειρία στα θέματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων, την εναλλακτική διαχείριση, τη νομοθεσία που διέπει τους Φο.Δ.Σ.Α καθώς και εκπρόσωποι των συναρμόδιων Υπουργείων, της Κ.Ε.Δ.Ε και των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.