Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Μήνυμα του Γιάννη Στεργίου



Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον συνδυασμό μας «ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» αναδεικνύοντας τον πρώτη δύναμη με σημαντική διαφορά κατά την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου.


Την προηγούμενη Κυριακή έγινε το πρώτο βήμα από τους δημότες, οι οποίοι ψήφισαν αυτόδιοικητικά, ψήφισαν πολιτική αλλαγή στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Το καθαρό προβάδισμα που μας έδωσαν μας γεμίζει με αισιοδοξία μπροστά στην αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής όπου θα κάνουμε μαζί το καθοριστικό βήμα για την ανασυγκρότηση του Δήμου. Μια προσπάθεια που απαιτεί την συνεργασία όλων, δημοτικών παρατάξεων και πολιτών, μια προσπάθεια που χρειάζεται την ενεργή συμμετοχή όλων.

Πρότασή μας είναι προς όλους τους συνδυασμούς που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία κατά την πρώτη Κυριακή αλλά και προς αυτόν που μαζί με μας συμμετέχει στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, να πορευτούμε στην εκλογική αναμέτρηση με πολιτικό πολιτισμό και με απόλυτο σεβασμό στη βούληση των πολιτών ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να ασκήσουν αβίαστα το εκλογικό τους δικαίωμα και να επιλέξουν τον δήμαρχο που οι ίδιοι θεωρούν πως μπορεί να αναλάβει το βάρος της ευθύνης διοίκησης του Δήμου.

Μετά το πέρας των εκλογών και με δεδομένο ότι ο «Κλεισθένης» άλλα και οι συσχετισμοί απαιτούν την συνεργασία των δημοτικών παρατάξεων και των μελών του δημοτικού συμβουλίου, να καθοριστεί ένα κοινά αποδεκτά πλαίσιο συνεργασίας που στο επίκεντρό του θα βρίσκεται ο τόπος και οι πολίτες του, με καθαρούς όρους οι οποίοι θα τεθούν πάνω στο τραπέζι της συζήτησης και όχι σε παρασκηνιακούς και σκοτεινούς χώρους.

Εμείς δεν συνηγορούμε και δεν ενδίδουμε σε καμία συναλλαγή, σε καμία συνδιαλλαγή, σε καμία συμφωνία που θα συντελεσθεί εν κρυπτό και πίσω από τις πλάτες των πολιτών.





Συμφωνίες οι οποίες γίνονται πριν από την ανάθεση της εντολής των πολιτών, η οποία θα δοθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου προσβάλουν και την νοημοσύνη του κόσμου αλλά και το θεσμό της αυτοδιοίκησης.

Είναι συμφωνίες που εξυπηρετούν και ικανοποιούν προσωπικές επιδιώξεις, και προσωπικά συμφέροντα, τραυματίζουν την κοινωνική συνοχή και θα αποδειχθούν καταστροφικές για τον τόπο.

Η όποια παρασκηνιακή συμφωνία είναι ανίσχυρη καθότι δεν παρέχει καμία διασφάλιση και στόχο έχει την αρπαγή της ψήφου προς εξυπηρέτηση ατομικών συμφερόντων και όχι των συμφερόντων του τόπου.

Η δική μας πρόταση είναι ξεκάθαρη, αμέσως μετά τις εκλογές θα καλέσουμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις, γιατί για μας δεν περισσεύει κανείς τους χρειαζόμαστε όλους και κυρίως εσάς τους πολίτες, θα καθορίσουμε ένα πλαίσιο συνεργασίας το οποίο θα βγάλει από την απομόνωση και το μαρασμό το Δήμο και θα γίνει η εκχώρηση και ανάθεση των αρμοδιοτήτων που ο καθένας θα αναλάβει στην κατεύθυνση εξυπηρέτησης και υλοποίησης του πλαισίου συνεργασίας.

Είναι η μόνη πρόταση η οποία μπορεί να διασφαλίσει την επανεκκίνηση του Δήμου προς την ανασυγκρότηση.

Σας καλούμε την Κυριακή 2 Ιουνίου να ψηφίσετε μαζικά το συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», το μόνο συνδυασμό που αποτελεί την εγγύηση για το μέλλον του τόπου.



Για τον συνδυασμό

«ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

Γιάννης  Στεργίου

Υποψήφιος Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.