Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Οι υποψήφιοι βουλευτές ΕΥΒΟΙΑΣ του ΚΚΕ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗ 2019

Οι υποψήφιοι βουλευτές ΕΥΒΟΙΑΣ:

ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Ασυρματιστής Εμπορικού ναυτικού, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Διετέλεσε πολλά χρόνια Συνδικαλιστής στο Ναυτεργατικό Κίνημα, Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Στερεάς, Βουλευτής Εύβοιας στις εκλογές του 2007, 2009, το Μάη του 2012 και το Γενάρη του 2015.


ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Ζει στην Χαλκίδα. Πτυχιούχος τεχνολόγος γεωπόνος ζωικής παραγωγής, εργαζόμενος στις επιχειρήσεις συμφερόντων ΖΟΎΡΑ. Πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου και του σωματείου Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας. Μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών και του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.



ΝΤΟΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ - ΣΟΦΙΑ: Εκπαιδευτικός. Μέλος ΔΣ του σωματείου Συνταξιούχων του Δημοσίου Εύβοιας, Περιφερειακή σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας. Για πολλά χρόνια εκλεγμένη δημοτικός και νομαρχιακός σύμβουλος με το ΚΚΕ και  μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.


ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ: Ζει και εργάζεται στην ΒΚ Εύβοια. Πρόεδρος του σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών  Εύβοιας, Δημοτικός σύμβουλος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ: Ζει και εργάζεται στην Ιστιαία ως αυτοαπασχολούμενος Μηχανολόγος Μηχανικός


ΤΣΙΒΙΚΑ ΓΡΑΝΝΕΤΑ: Ζει και εργάζεται στην Χαλκίδα. Είναι γιατρός ρευματολόγος, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού συλλόγου Εύβοιας. Πρόεδρος της Ομάδας Γυναικών Χαλκίδας της ΟΓΕ.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ: Απόφοιτος ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρολόγος Βιομηχανίας, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Eurodrip. Μέλος Διοίκησης Κλαδικού Σωματείου Χημικής Βιομηχανίας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 


ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΤΑΝΙΑ): Ζει και εργάζεται στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας. Είναι καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας, αυτοαπασχολούμενη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.