Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου μας


Πραγματοποιήθηκε χθές στις 11.00 το πρωί η ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας και των Προέδρων και Συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου, στο Κτίριο Μελά στη Λίμνη. Η Ορκωμοσία τελέστικε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομο, ενώ σε αυτή παραβρέθηκε και εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Με πολιτικό όρκο ορκίστηκαν οι τρεις εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν, οι Βουλευτές Εύβοιας Σπύρος Πνευματικός (ΝΔ), Βαγγέλης Αποστόλου (ΣΥΡΙΖΑ) και Μίλτος Χατζηγιαννάκης (ΣΥΡΙΖΑ), ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Κελαϊδίτης, οι νεοεκλεγέντες Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Μαρία Αναγνώστου, Ανδρέας Τοουλιάς και Γιώργος Πατσιούρας, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς, ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Εύβοιας Ανδρέας Παπανδρέου, η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη καθώς και Διοικητές και μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας της Περιοχής. Επίσης παρόντες ήταν και οι πρώην Βουλευτές Εύβοιας Γιώργος Ακριώτης και Συμεών Κεδίκογλου.
Κατά το χαιρετισμός του ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης έστειλε μήνυμα ενότητας, τονίζοντας πως πρέπει να ξεχαστούν οι εγωισμοί και οι μικροπολιτικές αντιπαλότητας του παρελθόντος, ώστε ο Δήμος να πάει μπροστά. Ιδιαίτερη έμφαση, ο κ. Τσαπουρνιώτης έδωσε στα ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και σε έργα που θα φέρουν ανάπτυξη στην περιοχή. Ιδιαίτερη σημασία, όπως ανέφερε θα δώσει και στη σχέση Δήμου - Δημότη τονίζοντας πως το Δημαρχείο ανήκει σε όλους του Δημότες και δεν είναι βελαέτι του εκάστοτε Δημάρχου.
Μήνυμα ενότητας προς άπαντες έστειλε κατά τον λόγο του και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος.

Φωτορεπορτάζ:Γιάννης Δραπανιώτης












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.