Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Ατρόμητος Βασιλικών - Αναγέννηση Μαντουδίου 4-3 για το κύπελλο Ευβοίας ο

Τη μορφή θριάμβου πήρε για τον Ατρόμητο Βασιλικών ο νοκ άουτ αγώνας Κυπέλλου με την Αναγέννηση Μαντουδίου, αλλά όλα αυτά μέχρι το 60' που το σκορ ήταν 4-1.

Στη συνέχεια ο διαφαινόμενος θρίαμβος μετατράπηκε σε γκραν γκινιόλ , με το Μαντούδι να μειώνει ...σε απόσταση βολής και να έχει και δοκάρι για να φτάσει στην ισοφάριση.
Ενα ματς που θύμισε το πρόσφατο ντέρμπι του Καμπιονάτο, Γιουβέντους-Νάπολι, όπου η Μεγάλη Κυρία προηγήθηκε με 3-0, η Νάπολι ισοφάρισε σε 3-3 και τελικά η Γιούβε πήρε τη νίκη με 4-3 με αυτογκόλ στο 93'.
Ο Ατρόμητος Βασιλικών ήταν ...ατρόμητος μέχρι το 70', αλλά από 'κει και πέρα έχασε έδαφος και παραλίγο να το πληρώσει. Τελικά προκρίθηκε στην β' φάση του Κυπέλλου.
Στο 26' ο Δ. Λαδογιάννης έκανε το 1-0 και στο 28' ο Π. Σταματούλας έγραψε το 2-0. Ξανά ο Π. Σταματούλας στο 34' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Πριν ...βγει το α' ημίχρονο, ο Θαν. Δήμου έδωσε παράταση ζωής στο Μαντούδι, μειώνοντας σε 3-1 στο 40'. 
Στο β' ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 59' ο Χ. Γαβριήλ έκοψε τα φτερά των φιλοξενούμενων, καθώς βρήκε δίχτυα, κάνοντας το 4-1.
Το Μαντούδι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη κι επέστρεψε δριμύτερο στη διεκδίκηση της πρόκρισης, αποδεικνύοντας ότι κανένα ματς δεν τελειώνει πριν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης.
Στο 63' ο Δ. Δαρζέντας εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 4-2.
Στο 79' ο Θαν. Δήμου ξαναπήρε το ...όπλο του και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ μείωσε κι άλλο, σε 4-3, με το παιχνίδι να γίνεται ροντέο στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Το Μαντούδι έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν στο 87' ο Τσιβίκας που είχε μπει στο ματς ως αλλαγή έκανε σουτ και σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Τελικά, το 4-3 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και ο Ατρόμητος Βασιλικών πανηγύρισε τη νίκη-πρόκριση.
Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Αργύρης - Χάρης. Αντωνίου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ: Μιχ. Αντωνίου, Γιαν. Αντωνίου, Καρατζάς, Δ. Θεοχάρης, Γιαν. Μιχαλόπουλος, Σταματούλας, Λαδογιάννης, Χαρβαλιάς (65' Απ. Χ. Θεοχάρης), Γαβριήλ, Ραβανός (92' Καργιοφίλης), Μιχ. Μιχαλόπουλος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ: Μπίλας, Βούλγαρης, Πουλιπούλης (59' Μπαλατσός), Τσικτσίρης, Τάρλας (59' Τσιβίκας), Καμπούρης (46' Λιάκος), Λιάσκος (71' Πριόνας), Δ. Δαρζέντας, Δήμου, Τσούρτης, Αχιλ. Δαρζέντας.
Πηγη: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.