Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Αρχισαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, στη Στροφιλιά

Οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ)του Δήμου Μαντουδίου- Λίμνης -Αγ.Αννας ξεκίνησε. Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας απευθύνεται σε ενήλικες 18 χρονών και άνω που δεν έχουν ολοκληρώσει το Γυμνάσιο.

 Η διάρκεια φοίτησης είναι δύο διδακτικά χρόνια και δίνεται απολυτήριο ισότιμο Γυμνασίου.
 Όσο περνούν τα χρόνια το απολυτήριο του Γυμνασίου γίνεται όλο και περισσότερο απαραίτητο για την οποιαδήποτε επαγγελματική ευκαιρία, καθώς υπάγεται στην υποχρεωτική εκπαίδευση. 
Είναι δε απαραίτητο για τους δικαιούχους του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς και για προσλήψεις σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς (όπως Δήμοι και Υπουργεία) στην κατηγορίας της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε) 
Με ένα ευέλικτο, απογευματινό, πρόγραμμα σπουδών και με αρκετή κατανόηση από τους έμπειρους εκπαιδευτικούς, αφού το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες με υποχρεώσεις οικογενειακές εργασιακές κλπ, το σχολείο είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ανοίξετε ένα καινούργιο δρόμο για το μέλλον σας. 
Εκτός από τα μαθήματα (Ελληνικά, Αγγλικά, Πληροφορική, Μαθηματικά, Φυσικές επιστήμες, Κοινωνικές επιστήμες, Αισθητική Αγωγή, Περιβαλλοντική εκπαίδευση), οι εκπαιδευόμενοι έχουν στην διάθεσή τους και Σύμβουλο Σταδιοδρομίας και Σύμβουλο Ψυχολόγο. 



Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 2227093139 ή επισκεφτείτε μας στο σχολείο μας στην Στροφυλιά στο παλαιό Δημοτικό. 
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 5 με 8 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.