Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Στήν αγορά σύγχρονου πολυμηχανήματος προχωρά ο Δήμος μας

«Για την προμήθεια ενός οχήματος πολλαπλών χρήσεων (αυτοκινούμενο πολυμηχάνημα) με μεταβλητές αποσπώμενες υπερκατασκευές (παρελκόμενα-συνοδευτικό εξοπλισμό) εκτιμώμενης αξίας 208.500,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.»

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας
Διακηρύσσει δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό με ανοιχτή διαδικασία για την προμήθεια με τίτλο « προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II) αξίας 208.500,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.».Κριτήριο κατακύρωσης αποτελεί η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει της τιμής και όπως ειδικότερα προσδιορίζεται στα άρθρα της Διακήρυξης.Η προϋπολογισθείσα καθαρή αξία της προμήθειας είναι 168.145,16 ευρώ, ΦΠΑ 40.354,84 ευρώ.
Σύνολο προϋπολογισμού 208.500,00 ευρώ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: α. Όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, β. Συνεταιρισμοί, γ. Ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά, δ. Κοινοπραξίες προμηθευτών
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, ύστερα από κατελάχιστον προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της προκήρυξης στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ και της άμεσης και πλήρους ηλεκτρονικής πρόσβασης στα τεύχη του διαγωνισμού.
Ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών από τους οικονομικούς φορείς: από την ημέρα δημοσιοποίησης του διαγωνισμού στο ΕΣΗΔΗΣ με καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών την 13/12/2019, 14:00.
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προμηθευτές, οφείλουν να υποβάλλουν προσφορά για το σύνολο των ζητούμενων ειδών του ενδεικτικού προϋπολογισμού της μελέτης της προμήθειας. Μαζί με την προσφορά, και τα οριζόμενα στη διακήρυξη δικαιολογητικά, υποβάλλεται εγγύηση συμμετοχής για ποσό που αντιστοιχεί στο δύο τοις εκατό (2%) της προϋπολογισθείσης δαπάνης εκτός Φ.Π.Α.
Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των Δικαιολογητικών Συμμετοχής-Τεχνική προσφορά θα γίνει στις 19/12/2019 Ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:00, ενώ η ηλεκτρονική αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών θα γίνει σε ημερομηνία και ώρα που θα γνωστοποιηθεί μέσω του συστήματος.
Η διακήρυξη και τα υπόλοιπα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου www.malian.gov.gr και στο Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. www.promitheus.gov.gr
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο Δήμο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο κτίριο που στεγάζονται οι Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου (Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου & Προμηθειών) ή στα τηλέφωνα 22273 50133 (κα Δουρή Μαρία, Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου & Προμηθειών), 22273 50230 (κος Κ. Λιακόπουλος, Τεχνική Υπηρεσία) ή στις ηλεκτρονικές δ/νσεις douri@0728.syzefxis.gov.gr & liakop@0728.syzefxis.gov.gr αντίστοιχα ή στο φαξ 22273 50116
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.