Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ 2-0

Την τέταρτη σερί νίκη της πέτυχε η ανεβασμένη -τον τελευταίο μήνα- Αναγέννηση Μαντουδίου, αλλά η σημερινή ήταν η πιο γλυκιά, καθώς κατάφερε να επικρατήσει (2-0) του πρωτοπόρου του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΕ, Αρτεμισιακού.
Συγκεκριμένα στο 35' ο Β. Δημουλάκης, μετά από κόρνερ των γηπεδούχων, έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 της Αναγέννησης.

Στο β' ημίχρονο ο Αρτεμισιακός μπήκε με σκοπό να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, αλλά σχεδόν αμέσως δέχτηκε και δεύτερο γκολ.

Στο 47' ο Δ. Δαρζέντας με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 και έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Ο Αρτεμισιακός δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και μάλιστα από το 73' συνέχισε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Δημουλάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτησία: Μητρολιός, Παυλάτος - Ντόβολης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ: Γ. Μπίλας, Καμπούρης (82' Κατσούρας), Πουλιπούλης, Δασκαλόπουλος, Τσικτσίρης, Α.Φ. Δαρζέντας (93' Ι. Κατζούρας), Μουρκογιάννης (87' Μπαλατσός), Δ. Δαρζέντας, Λιάσκος (71' Λιάκος), Ν. Μπίλας, Τάρλας.

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Σάντης (88' Βαλμάς), Πρέντι, Κοτζιάς, Ψύλλος (55' Μεταξιώτης), Βασ. Ανέστης, Δημουλάκης, Στραφιώτης, Σταματάκης (46' Κ. Δημουλάκης), Καρακάξης, Αγγελόποπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.